Talvi on tulollaan!

Tietoisuus tulevasta talvesta nousee aivan huomaamatta taas. Varusteuutuuksia puskee silmille monista lähteistä. Lennot Ski-Expoille ostettu ja hotelli varattu. Talven majapaikka alpeilta hoidossa. Ainoa mitä vielä uupuu on matkakassasta huomattava osa, sitä yritetäänkin sitten parhaan mukaan paikata pitkillä työpäivillä ja haalimalla kaikki mahdollisuudet ylitöihin.

Varma herätys lähestyvään talveen itselle on myös tulevan talven kisakalenterin julkaisu. Vammojen takia viime kausi jäi kisamielessä hyvinkin vaillinaiseksi, varsinkin omiin odotuksiin nähden, mutta jätti se ainakin edelleen halun kilpailemiseen. Täältä löytyy tarkempaa tietoa tulevasta kaudesta: http://freerideworldtour.com/calendar.html

Todennäköisesti aloitan kauteni 10.-11. tammikuuta Axamer Lizumin 3*-kisalla, mikäli vain ranking riittää mukaan ja mies on kasassa. Oma sijoitukseni Seedinglistalla on 135. ja yleensä tuolla sijoituksella on 3*-kisoihin päästy, mutta tiedossa on, että Open Facesin kisat on suosittuja ja niihin otetaan monia muita kisoja vähempi osallistujia. Zillertalin hiihtoalueella Hochfugenissa pidettävä 4*-kisa olisi vähän kuin kotikisa, kun viimeisten kausien aikana on tullut varmaan eniten laskettua juuri Hochfugenissa, mutta paikka sinne vaatisi todella hyvää onnistumista ja isoja pisteitä heti kauden alussa Axamerissa ja kohtalaisen reilua nousua listalla. Tulostavoitteita en suuremmin aseta, vaan tavotteena on nostaa laskemisen tasoa aina vaan korkeammalle ja katsoa mihin sitä omat rahkeet riittää sekä saada kasaan kisaruni mihin on itse tyytyväinen. Näihin jos pääsee, pitäisi tulostenkin parantua jo selkeästi.


Selännettä hieman vapaasti lainaten "One More Year or Maybe Two or ..." 


Nauttikaa syksystä ja Expoilla törmätään!

Marko

Maco