Relaa.com lyhyesti

Relaa.com on Suomen suosituin ulkoilijoiden internetfoorumi. Relaa.comissa yhdistyy yhteisöllinen keskustelufoorumi, yhteisöllinen ulkoiluvälinekauppa ja käyttäjien kanssa yhteistyössä ammattimaisesti toimitettu sisältöpalvelu.
 

Keskustelut ytimessä

Relaa.comin perustana on ulkoilijoiden oma yhteisöllinen keskustelufoorumi eli Keskustelut. Keskustelujen rinnalla Relaa.comissa toimii erittäin aktiivinen ulkoilijoiden oma käytettyjen ulkoilutavaroiden osto- ja myyntipalsta eli Puoti.
 

Toimitettua sisältöä

Relaa.comin julkaisema erillinen ammattimaisesti toimitettu sisältö palvelee yhteisöllistä keskustelua. Toimitettu sisältö tarjoaa ulkoiluun sekä tietoa että virikkeitä. Toimitettua sisältöä tuottavat tunnetut ulkoilualan ammattikirjoittajat ja -kuvaajat.

Toimitettua sisältöä tukevat aktiiviulkoilijoiden omat blogit.
 

Ulkoilusta ulkoilijoille

Relaa.com keskittyy ulkoiluun. Keskeisimpiä aihepiirejä ovat kesällä vaellus, retkeily, kiipeily, polkupyöräily ja melonta. Talvella keskisimpiä aihepiirejä ovat vapaalasku, laskettelu, lumilautailu, talvivaellus, talviretkeilu, erähiihto ja retkiluistelu. Näiden lajien lisäksi Relaa.comissa keskustellaan aktiivisesti muistakin ulkoilulajeista. Lajikeskusteluissa keskeistä on keskustelu lajien osaamisesta, suorituspaikoista sekä ulkoilijoiden tarvitsemista tavaroita.

Ulkoilun lajikeskustelujen lisäksi Relaa.comissa keskustellaan myös muista ulkoilijoita kiinnostavista aiheista. Tällaisia ovat esim. luonto, ravinto ja liikunta.
 

Tapahtumia ulkoilijoille

Relaa.comin tapahtumakalenteri tarjoavat ulkoilijoille mahdollisuuden harrastaa yhdessä tai tavata toisia harrastajia ja tapahtumajärjestäjille helpon tavan tavoittaa kohdeyleisöään.

Kirjeitä ja tarjouksia jäsenille

Relaa.com palvelee ulkoilijoita myös erilaisilla tukipalveluilla. Tällaisia ovat esimerkiksi Relaa.comin jäsenkirjeet ja jäsentarjoukset sekä tapahtumat.

Relaa.com lähettää tarvittaessa jäsenilleen jäsenkirjeitä, joissa kerrotaan ajankohtaisista ulkoiluaiheista. Jäsenkirjeiden yhteydessä ulkoilijoille saatetaan tarjota myös ulkoilutuotteita jäsentarjouksina. Tarjottavat jäsentarjoukset valitaan huolellisesti.