Ohje Puodin ilmoituksen tekemiseksi

Myynti-ilmoitukset

Myynti-ilmoitukset ovat erittäin suosittuja. Vain yksi tuote per ilmoitus. Lyhyet ja selkeät tuotetiedot.

Vanhojen Myynti-ilmoitusten nostaminen listoilla: Myynti-ilmoitusta saa nostettua Myydään-sivujen listoilla muokkaamalla ilmoitusta. Myynti-ilmoitus EI nouse esim. kommentteja kirjoittamalla, vaan ainoastaan itse ilmoitusta muokkaamalla. Esimerkiksi hinnan laskeminen nostaa siis ilmoitusta automaattisesti Myydään-sivujen listoilla.
 

Ostoilmoitukset

Vain yksi tuote per ilmoitus.

Lainaus- ja vuokrausilmoitukset

Relaa.comin lainausosio on toteutettu Kuinoma.fi-palvelun avulla. Kuinoma mahdollistaa helpon ja erityisesti turvallisen omien tavaroiden lainaamisen ja vuokraamisen. Toteutuksessa on käytetty Kuinoman Api -rajapintaa. Sen vuoksi Relaa.comissa näkyy Kuinoman sisältöä lähes sellaisenaan.

Relaa.comissa näkyvät automaattisesti kaikki Kuinoman Ulkoilu-tuoteryhmiin laitetut tuotteet. Lisää siis tuote Kuinomaan ja laita se Ulkoilu-tuoteryhmään.

Lisätietoa lainaamisen ennakkovalmisteluista löydät täältä. Käytännöllisempää lisätietoa oman tuotteen lisäämisestä Kuinomaan ja samalla Relaa.comiin löydät täältä.
 

Halutaan lainata ja halutaan vuokrata -ilmoitukset

Myös lainaamisen tuotetoiveet on toteutettu Kuinoma.fi-palvelun avulla. Relaa.comissa näkyvät automaattisesti kaikki Kuinoman Ulkoilu-tuoteryhmiin laitetut tuotetoiveet. Lisää siis tuotetoive Kuinomaan ja laita se Ulkoilu-tuoteryhmään.

Tuotetoiveen lisääminen onnistuu Kuinomassa.