Lämpimästi tervetuloa lukemaan toimituksen blogia!

Tässä blogissa kertoillaan kuulumisia Relaan back stagelta. Selvää on, että paitsi koko toimitus – Antti, Arttu, Artturi, Juha ja Markku – myös iso joukko ystäviä, avustajia ja yhteistyökumppaneita on erinomaisen täpinöissään juuri nyt. Syksystä 2010 lähtien on puskettu töitä, että Suomen suosituin outdoor-foorumi voisi kehittyä monipuolisempaan suuntaan ja palvella paremmin ulkoilijoita. Nyt aika on kypsä uuden Relaan julkistamiseen!

 

Isojen teknisten muutosten takia on mahdollista, että käy VR:t, eikä kaikki toimikaan aivan saumattomasti heti ensimmäisestä aamusta. Seuraamme tilannetta tarkasti ja läiskimme mahdollisia testivaiheesta läpi livahtaneita bugeja hengettömiksi sitä mukaa, kun niistä tiedon saamme.

 

Toivommekin teiltä sivuston käyttäjiltä runsaasti palautetta. Arvostamme kovasti sekä risuja että ruusuja. Jos huomaatte jonkin virhetoiminnon, yrittäkää ystävällisesti dokumentoida se mahdollisimman tarkasti (- mitä olitte tekemässä sivustolla ja missä, kun virhe ilmeni; saitteko jonkin virheilmoituksen näytölle; toistuiko virhe jos esim. päivititte näkymän tai navigoitte välillä toiselle sivulle; mitä nettiselainta ja mitä sen versiota käytitte?). Sen jälkeen älähtäkää suuntaamme (esim. info@ulko.fi). Näin pääsemme ongelmaan käsiksi. Kiitos jo etukäteen!

 

Kuulemme kovin mielellämme myös siitä, mitä pidätte sivuston ilmeestä ja sisällöstä, kuten Artikkeleista ja Blogeista. Ja löytyiväthän vanhat kunnon Keskustelut edelleen vaivattomasti?

Lisäämme uutta materiaalia sivuille viikoittain, joten kannattaa pistäytyä usein. Isompi päivityspläjäys tehdään parin viikon välein. Keotkin alkavat kasaantua syksyn mittaan, samoin Teatteriin lisätään uutta nähtävää ja fiilisteltävää.

 

Meille on etuoikeus saada olla kehittämässä kanssanne suomalaista outdoor-kulttuuria elävämmäksi ja monipuolisemmaksi. Näkemisiin Relaan sivuilla, foorumilla, tapahtumissa sekä tietenkin ulkona, luonnonhelmassa ja kaupungin kaduilla!

 

 

t. Relaa.comin poppoo

 

 

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37501.0
Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä