Messilässä vietetään suksitestipäivää 14. huhtikuuta

Lahden Messilässä järjestetään jälleen 14. huhtikuuta kevätkelin suksitestipäivät. Kyseessä on lähestulkoon perinteinen tapahtuma, sillä Camun johdolla Messilään tuodaan jo kolmatta kertaa laaja valikoima vapaalaskusuksia ilmaiseksi kokeiltavaksi. Aiemmin päivä on kerännyt runsaasti kiinnostuneita harrastamaan alamäkihommia uusilla läskeillä.
"Toivotaan, että myös aurinko paistaa, kuten aiempinakin vuosina," sanoo Camun Mika Oksanen.

Suksia tulee Armadalta, K2:lta, Movementilta ja Völkliltä. Messilässä saa myös kokeilla, miten Go Pro -kypäräkamerat toimivat laskuhommissa, samoin testissä on Recon mod live -gps-laskulasiuutuus. Tarjolla on tietysti perinteiseen tapaan jättiläisgrilli, josta testiväki saa ilmaiseksi makkarat lisukkeineen, kuten kuvasta voi havaita. Tarjolla on myös loppukauden erikoistarjouksia.

Myös Relaa on mukana tapahtumassa. Päätoimittaja Antti Laiho päivystää paikalla, ja Camu järjestää erityisesti relaalaisia varten lumivyörypiipparikoulutusta.

Camun asiakkaille ja relaalaisille Messilä tarjoaa testipäivänä hissiliput puoleen hintaan. Alennuskupongin saa etukäteen noudettuna Camun liikkeistä. Suksitestitapahtuma alkaa yhdentoista aikaan aamulla, ja sukset ja teltat pistetään pakettiin kolmen aikaan iltapäivällä.

Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=40260.0

Arttu Muukkonen