Kissanraatomargariinitunneli

 

Kuolleista kissoista puristettu rasva, margariinin herkullisin osa. Olemme matkalla hylättyyn, salaiseen tunneliin tapaamaan kissojen haamuja viidenkymmenen vuoden takaa. Mutta sinne pääsy ei ole helppoa.
 
Mutta ensin varoitus. MISSÄÄN TAPAUKSESSA sinun ei pidä yrittää käydä tässä kuvatussa paikassa. Se on hengenvaarallinen alue, ja tämän vuoksi en myöskään kerro tunnelin sijaintia. TÄLLE ALUEELLE MENO JOHTAA SUUREN KUOLEMAN TAI VAKAVAN LOUKKAANTUMISEN RISKIIN. Paikan lähelläkin olo on ERITTÄIN VAARALLISTA. Sinua on VAROITETTU. Emme ota mitään vastuuta, jos päätät olla noudattamatta tätä neuvoamme.
 
Ensin luulimme, että ongelma olisi kallionjyrkänne. Putoaminen tässä olisi ehkä kuolemaksi. Mutta se ei ollut mitään verrattuna siihen, mitä meidän piti tehdä laskeuduttuamme köysillä kallio alas. Meren päällä tasapainoilu, muutaman lahon ja palaneen laudan päällä. Ihme, ettemme tippuneet.
 
Tähän verrattuna tunnelin suhteellinen turvallisuus oli tervetullutta. Tai olisi ollut, ellemme olisi ajatellet niiden kissojen haamuja. Tai ihmisiä, jotka eivät tienneet syövänsä kissatiristettä, 50 vuotta sitten. 
 
Mutta emme vielä tienneet, että suurin vaara olisi edessä. Olimme huonolla alueella. Ja kaupungissa jossa Unescon aarteetkin saavat kyytiä, jos joku siitä saa voittoa. Mutta en halua tavata paikallisia ganstereita, sillä jo murrosikäiset tytötkin ovat täällä vaarallisia.
 
Ne köydet. Ne joilla laskeuduimme alas kalliolta. Osaatko kuvitella laskeutuvasi kalliolta tai pudottautuvasi luolaan, vain havaitaksesi, että takaisin tullessasi köytesi on varastettu ja slingisi heitetty mereen? Paikallisen lapsikatraan toimesta?

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat ja videot (c) 2017 by Jari Arkko ja Jarmo Ruuth. Videoeditointa ja musiikki Apple iMoviesta, ks. discussions.apple.com/docs/DOC-4201. This blog is also available in English at Blogspot and TGR.

jariarkko

JMJP
Re: Kissanraatomargarariinitunneli

http://urbanex.ninja/kohteet/
Tuolla noita reissuraportteja näihin urbaaneihin kohteisiin on julkaistu jo jonkin aikaa..

Kaitsu
Re: Kissanraatomargarariinitunneli

Ja mainoslausehan oli: "Ennen pantiin mirrit multaan, nyt ne pannaan Suvikultaan!" Suvi-kulta oli siis margariinin nimi.