Lähirinteet on auki!

Pääkapunkiseudun lähirinteet ovat nyt auki! Peuramaa avautui eilen 30/11, Serena muutamaa päivää aiemmin, ja ensimmäisenä ehti Vihti viikko sitten. En tiedä milloin Grani tai Swinghill avautuvat, mutta ainakin niiden tykit ovat täysillä joten toivottavasti pian :-)

Erinomaista, nyt ovat rinteet siis lähellä meille pääkaupunkiseudulla asuville. Tosin eilen kun kävin Peuramaan avajaisissa, vaikka lämpötila oli +2, kovan tuulen vuoksi se tuntui Siperialta. Ja hytisin kylmästä, kuten alla olevasta kuvasta näkyy :-) Tai ehkä se on vaan tottumattomuutta talveen näin kauden aluksi :-) Mutta tänään aurinko jo paistaa ja tuuli on tyyntynyt, joten kaikki vaan mäkeen!
 
 
Mutta joo. Toivottavasti näin kauniina päivänä kuin tänään kaikki pääsevät sohvistaan ylös ja ulos ja rinteeseen. Oma suosikkini on erityisesti Granin mäki, seuran/paikallisten omistama ja operoima pikkumäki sekä Peuramaata, yksityinen mutta erittäin hauska ja rinteiltään vaihteleva paikka!
 
 
Tässä vielä niitä Peuramaan peuroja:
 
 
This article has also appeared in English at Blogspot and TGR. Kaikki hiihtoartikkelit löytyvät planetskier.net:stä. Kuvat (c) 2018 Jari Arkko. Kaikki oikeudet pidetään.

jariarkko