Lyngen ohoi!

Terve, 

pari viikkoa sitten oltiin Lyngenissä Haglöfsin randokuvauksissa. Ajettiin Johanin (Jonsson, myös Haggen ystävä) kans Riksusta Lyngeniin. Anna (Nyberg, toimiston työntekijä) ja Hasse (Johansson, kuvaaja) tuli Tukholmasta Tromssan kautta paikalle. Ilta oli aurinkoinen, eikä Nordkjosbotnista eteenpäin ajamisesta meinannu tulla mitään, ku koko aika oli pakko pysähellä ihastelemaan maisemia, ottamaan kuvia, ja tarkastelemaan mahollisia laskureittejä. Vaikka Riksun pääasiassa pyöreät vuorten muodot viehättää omaa silmää tosi paljon, oli kyllä siistiä nähä kunnon teräviä huippuja vaihteeksi! Ja se valo, huhhuh! 

Uulalaa!!

Scoping scoping.. 

Meillä oli majotus ja opas Ascent Decent Lyngenin kautta. Majotus oli ihan huikea talo porealtaalla Nord-Lengenissä. Olin ehkä ihan vähän innoissani siitä, ja sain lempinimen Hottub. :)

Eka aamuna tavattiin opas, Jimmy Halvardson, ja hänellä töissä oleva aspiranttiopas Calle Spång, jonka olinki jo viime vuona tavannu Riksussa. Jimmyllä oli tosi hyvä käry, mihin mentäis, heti ku kerrottiin, minkälaisia kuvia/taustoja etitään. Eka päivä oli pitkä, mutta saatiin hyviä laskuja ja kuvia. 

 

Anna ekassa topissa 

Calle, Johan ja Hasse puolessa välissä päivän ekaa laskua 

Nämä maisemat ansaitti selfien

Oon aina skinnannu aika raskailla kamoilla, mutta tuona päivänä kyllä kiitin, että olin kevyemmällä varustuksella mukana! Kiitos Ylläksen Head Ski Rent, että sain testata! 

Eka retki pulkassa! 

Matkalla kämpille käytiin ottamassa fiilistelykuvia rannalla. 


Illalla käytiin vielä pienempi rando, ja saatin pari minuttia aikaa siinä hienossa punasessa valossa. Hyvä hyvä eka päivä! 

Toisen päivän aamuna täytyy myöntää, että olin ihan puhki, ku lähettiin! Piettiin onneksi lounastauko aika aikasin, niin sai vähän tankattua lisäenergiaa. :) Muutenki tahti on tosi lepposaa, ku otetaan kuvia. Tässä kuvia toka päivältä. 

Täytyy myöntää, että välillä kyllä jänskätti. En vieläkään sataprosenttisesti luota jalkaan, mikä herättää aina välillä aikamoisia epäilyksen tunteita. Mutta kaikki meni hyvin, ja onneksi tilanne oli kanssalaskijoilla tiedossa. 

Perus goggleselfie. :)

Johan nauttimassa kevätlumesta, wiiii! 

Lumen testailua ja skicutteja 

Laskullisesti päivä oli huomattavasti edellistä lyhyempi, mutta otettiin vielä streetwear kuvia illalla (1914 mallisto). Niin hauskaa kuvata tyyppien kans, keitten kans kemiat sopii hyvin yhteen, ei tartte teeskennellä, että on hauskaa ja naurattaa. :) 

Pikkumyy ja Haisuli :D 

Melkeen koko jengi. :)

Kolmantena päivänä Jimmyllä oli toinen ryhmä, joten oltiin omillamme. Lisäksi lämmöt nous +12 asteeseen, ja vettä sato. Ajeltiin Lyngseidettiin syömään, ja tuumailtiin, mitä tehtäis. Saatiin myös tutulta vuoristo-oppaalta viestiä, että se oli joutunu ottamaan pakit ryhmänsä kanssa. Päätettiin ottaa tosi tosi iisisti, ja löyettiinki siihen hyvä paikka, missä oli harjanne kauniilla taustalla. Hassuteltiin topissa jonku aikaa, ja sieltä se aurinko tuliki! Viiminen lasku oli lepposa, ja lumi, seura, ja aurinko kruunas tämän reissun laskut! 

Sosiaalinenmediatauko vesisateessa 

Anna matkalla toppiin 

Tässä on Hasse, meiän kuvaaja ja entinen prolautailija. En tiiä mitä Michael Jackson-muuveja tässä veetään, thriller? :) 

Ja tässä on Anna aka "Ai siinä voi kuolla jos kaatuu, no mutta hyvin se menee, mennään vaan!" Haha, ei ehkä perikuva kahen lapsen äitistä ja tukholmalaisesta toimistotyöntekijästä. :) 

Aina tarvitaan pientä tyttöenergiaa, ja Annalla jos jollaki sitä riittää! 

Kyllä me onnistuttiinki, mutta epäonnistuneet kuvat on yleensä paljon hauskempia. :) 

4 pientä elefanttia marssi näin.. 

..kohti auringonlaskua!


Illalla pistettiin leiri pystyyn vuonon rantaan, ja otettiin vielä basecamp-kuvia. Sitten oli meiän työt tehty, ja otettiin chillisti. Oli ihana tunnelma, kaikki oli varmaan helpottuneita, että hommat suju hyvin, kroppa oli väsyny, mutta onnellinen, maha täynä ruokaa, seura mitä parhainta, ja se taivas.. Myöskään hepulikohtauksilta ei säästytty. :) 

Tähän ei varmaan tarvi sanoa mitään? 

Tässä ei ole sosiaalinenmediatauko menossa, vaan kuvaustauko ;)

Easyliving

Kyllähän tämmösiin aamunäkymiin vois tottua. 

Hasse ja Anna lähti aamulla Tromssaan, me otettiin lunkisti, ja oltiin iltapäivällä takasin Riksussa. Bongailtiin kotkia, hirviä ja pyöriäisiä. Jos joku luulee, että kuvausreissut ei ole rankkoja, niin voin kertoa, että kyllä ne on. Mutta ne on myös sairaan hauskoja! Saa tehä sitä mitä rakastaa, ja vieläpä samanhenkisten ihmisten kanssa. Kiitos Ascent Descent Lyngen (Jimmy ja Calle), Haglöfs ja kaverit HUIKEASTA reissusta, olihan meillä hauskaa! :)

t: Jenni 

Skål! 

Jenska-Penska

frostig
Käyttäjän frostig kuva
Re: Lyngen ohoi!

Lyngen toimii aina. Ja tuo aurinko pitkin yötä on kyllä niin maaginen, ei oikein nukkumaan malta. Ja miten jännä, tuo eka kuva Jaegervatnetilta on melkein identtinen ku minkä otin pari päivää sitte! Jäätä vaan on vähän vähemmän. Hyviä seuraavia reissuja!

huitelua.wordpress.com