The Stash

 

Ennen seuraavien ryhmien tuloa katsastimme kauden 2013 kohteita niin Ranskassa, Sveitsissä kuin Itävallassakin. Työstämme haastavaa tekee 24/7 observointi; rinteet, offarit, parkit, yleistunnelma, kylän palvelut jne. Laskemista oli aamusta iltapäivään, jonka jälkeen erilaiset tapaamiset ja illanvietot paikallisten kanssa oli arkipäiväämme seuraavien viikkojen ajan. Blogipoustauksemme tulevat nyt siis viiveellä teknisten ongelmien vuoksi....

Suunnitelmiin ei alunperin kuulunut käväistä Port du Soleil laaksossa, mutta halusimme laskea kuuluisaa the Stashiä, Burtonin kanssa yhteistyössä rakennettua parkkia Avoriazissa, jonka kaikki obstaakkelit on rakennettu puusta. Ihan jees kikkailua, tosin puureilit ja muut toimivat ilmeisesti paremmin pienellä pakkasella, kun nyt lämpötila parkissa näytti olevan +10 astetta oli reililuisto pikkasen huono.

Muutoin Avoriaz on aina hauska välietappi ja ehdottomasti kokemisen arvoinen, jos laskeminen ja rento iltasosialisointi riittää. Enemmän menoa löytyy viereisestä Morzinen kylästä, jossa brittiperheet ovat selvästikin vallanneet niin rinteet, ravintolat kuin bisneksetkin. Vuorokauden oleilu hiihtolomaviikon supertäysissä rinteissä ja parkeissa alkoi riittää meille.

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=40177.0

Anneli666