Matkaan

Huomenna koittaa kauan odotettu päivä. Kello 13.20 lähtee lentoni kohti Istanbulia ja siitä jatkoyhteydellä Alma Ataan. Kevät ja kesä ovat menneet nopeasti. Nyt on kamat pakattu ja pian matkaan.

Paljon on tullut liikuttua. Laskeskelin että viimeisen puolen vuoden aikana olen juossut varmaan 1000 kilometriä, kävellyt Hirvensalon laskettelurinteen arviolta noin 300 kertaa reppu selässä, hiihtänyt paljon ja pyöräillyt ihan tarpeeksi. Seuraavan kolmen viikon aikana selviää onko liikuntaa tullut tehtyä tarpeeksi. Toki haasteessa on muutama muukin tekijä jotka voivat   vaikuttaa onnistumiseen. Kuukauden sisällä asian pitäisi selvitä.

Viime viikolla olin kohtalaisen stressaantunut tämän matkan vuoksi. Ajatuksissa pyöri vaan koko homman järjettömyys enkä millään meinannut löytää ajatusta siihen miksi matkalle pitää lähteä. Varmaan oli vähän palautuminen kesken ja väsytti. Viikonloppu meni rentoutuessa pohjanmaalla. Kevyttä juoksua, vähän melomista, tenniksen pelaamista, saunomista, syömistä sekä loikoilua. Sain todella nollattua ajatukset. Nyt mieli on mitä parhain reissuun lähtemiseen. On mahtavaa päästä uuteen maahan, tavata uusia ihmisiä ja ennen kaikkea lentää suurten vuorten syleilyyn ja puhtaaseen vuoristoilmaan. Odotukset on korkealla.

Sain eilen sateliittipuhelimen joten yhteydet toimii kotisuomeen. Koitan Päivittää kuulumisia tänne Relaan blogiin mahdollisuuksien mukaan ja kun jotain merkittävää tapahtuu. Toivottavasti kelit on suosiolliset, kaikki menee nappiin ja pääsen turvallisesti takaisin kotisuomeen Khan tengrin huiputtaneena. Sitten onkin jo alkusyksy käsillä ja syyskitkat.

Hyviä elokuun alun kiipeilyjä ja miksei muitakin ulkoiluja kaikille. 

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=41197.0

mattikivi