Revenne

Sain palautetta viimeisimmästä tekstistäni. Kiitos siitä. On mukavaa nähdä että blogia luetaan, ja saada palautetta kirjoituksistani.

Palaute koski lähinnä osiota joka käsitteli Reventeenvuorta. Alueen kehittäjältä saamassani palautteessa haluttiin että oikaisen joitain seikkoja tekstistäni. Osa näistä asioista on omia mielipiteitäni, enkä lähde niitä sen enempää selventämään. Alueen reitit ovat mitä ovat ja olen niistä sitä mieltä mitä olen. Pultit ovat miten ovat ja reitit kulkevat miten kulkevat.

Yhden seikan jonka haluan oikaista, on maanomistajan suhtautuminen kiipeilyyn. Saamani palautteen mukaan maanomistajalla ei ole mitään kiipeilyä vastaan. Syy siihen että oletin asian olevan toisin, on lähinnä yleinen käsitys, alueella olevat iformaatiolappuset sekä skillin tiedote. Näistä jokseenkin saa sellaisen kuvan että kiipeilijöiden ja jonkun maankäyttöön vaikuttavan tahon välillä on ollut jonkinnäköistä kärhämää. Kuitenkaan asia ei siis näin ole, eivätkä kiipeilijät ole toiminnallaan vaikuttaneet mitenkään rajoitteiden syntymiseen. Hyvä näin. Rajoitteet koskevat pelkästään vasemmanpuoleista ”Klassikkoainesta” sektoria, mutta muillakin sektoreilla toivotaan hillittyä käytöstä.

Kuten jo sanoin, Reventeenvuorelta löytyy runsaasti myös hyvää kiipeilyä. Erityisesti plussaa ovat helpohkojen reittien runsas lukumäärä. Kaikille löytyy kolmen tähden reittejä ja voin suositella Reventeenvuorta hyvänä vierailukohteena kaikille ulkokiipeilystä innostuneille kiipeilijöille.

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=41150.0

mattikivi