Pilke näytetään talvella Maikkarin kanavilla! Nyt myös Pyhän bäkkäriekstra julkaistu

Vapaalaskuelokuva Pilke nähdään talvella Maikkarin kanavilla! Olemme allekirjoittaneet sopimuksen, jolla MTV saa Pilkkeen lähetysoikeudet kuluvalle talvikaudelle. Olemme siitä innoissamme! Vapaalaskua kansalle! Maikkari on ollut hyvä mediayhtiö myös aiemmin: Virne näytettiin aikanaan myös Maikkarin kanavilla.

 

Suomen ensimmäinen Vapaalasku-elokuvakiertue Pilke pääleffanaan saatiin päätökseen joulukuun viimeisinä päivinä. Pyhän luontokeskus Naava oli tupaten täynnä innokasta laskuväkeä, kun isäntänä toiminut Relaan päätoimittaja ja Pilkkeessä laskenut Antti Laiho avasi illan. Pyhällä kuultiin myös Pilkkeen ohjaajan Matti Möttösen kommentteja leffanteosta.


Luontokeskus Naava 30. joulukuuta. (Kuva: Matti Möttönen)

 

Pilkkeen ekstrapätkät ovat saamiemme tietojen mukaan olleet kiinnostusta herättäviä. Niinpä julkaisemme sopimuksen, Pyhän täyden tuvan ja talven etelään saapumisen kunniaksi Pyhän bäkkäreistä kertovan ekstrapätkän. Kas tässä, olkaa hyvät:

 

Muistattehan, että Pilkkeen saa omakseen monesta paikasta! Esimerkiksi Scandinavian Outdoor Storen verkkokaupasta, tai sähköisen versiona ekstroineen kaikkineen Vimeon On Demand -palvelusta.

- Arttu ja Matti

 

Arttu Muukkonen

Artturi Kröger
Re: Pilke näytetään talvella Maikkarin kanavilla! Nyt myös...

Koska tulee telkkarista?