Killington ja Mad Pat

 
Kanadalaisella Patrickilla ("Mad Pat") ja minulla on sama harrastus -- hiihtää ympäri maailmaa mahdollisimman monessa paikassa. Törmäsin häneen Internetissä jo vuosia sitten, mutta pääsin tapaamaan häntä vasta viime vuoden keväällä. Samalla olin ensimmäistä kertaa Vermontin Killington-hiihtokeskuksessa.
 
Patrickin tarinoita voi lukea hänen blogisarjastaan "Mad Pat Ski".
 
Olin USA:ssa viime vuonna kokoussarjan vuoksi lähes kuukauden. Mulla ei ollut paljon vapaata aikaa, mutta viikonloput kuitenkin, ja Bostinista saattoi ajaa vaikkapa tuonne Killingtoniin kohtuullisen helposti. Seuraavana viikonloppuna tapasin toisen kaverin, Tedin, myös Killingtonissa. Ja kävin tapaamassa Patrickia ja hänen ystäviään Kanadan Mont Saint-Sauveurissa.
 
Mutta Killington oli kyllä raskas paikka hiihtää! Varsinkaan kun en ollut hiihtänyt kunnolla muutamaan kuukauteen tuolloin. Rinne oli toukokuun hiihtoon loistava, 400 metriä korkeuseroa ja jyrkkyyttä riittävästi. Mutta, siinä ei ollut kai yhtään kohtaa jossa ei ollut isoja kumpareita. Huh. Ja polveni toistavat: huh. Niinpä päädyinkin lähinnä hiihtämään jo suljettuja mutta varsin vähälumisiä lähirinteitä :-)
 
Kämppäsin Killingtonissa Grand Resort Hotellissa, ja oli siellä ihan kivat uima-altaatkin ja sauna. Tottakai.
 
 
 
 
 
 
 
Haikkaus Killington Peak-huipulle:
 
 
 
Sauna ja altaat hotellissa:
 
 
 
 
Kuvat ja videot (c) 2016 by Jari Arkko ja Patrick Corcoran. Videoeditointi ja musiikki on Apple iMoviesta. Musiikin kopiosäännöt, ks. discussions.apple.com/docs/DOC-4201. This blog is also available at Blogspot and TGR. Kaikki hiihtotarinani löytyvät muuten ​Planetskier.Net:stä. Ja saunatarinat Saunablogger.cool:sta.

 

jariarkko