Luolassa Tampereella. Tullintorin ostarissa!

En yleensä mene luoliin, mutta jos menen, haluan että ne ovat sisätiloissa, kuivia, ja turvallisia lapsille. Täytyy sanoa, ettemme odottaneet paljon Tampereen Tullintorin ostoskeskuksen luolaseikkailupuistolta. Mutta olimme väärässä, se oli aivan loistava paikka! Suosittelen!
 
Luolat ovat omalla erillisella alueellaan, ja ne alkavat pimeän (!) boulderointiseinän aukoista. Vaikka tunnelit onkin valmistettu muovista, ovat ne kuitenkin varsin todenoloiset ja mukana on stalaktiitteja ja vesisumppuja (joita esittää aivan loistava pallomeri). Mutta ennen kaikkea luola on erittäin haastava. Ehkä lähinnä lapsille tehtynä se tarjoaa haasteita hyvillekin luolailijoille. 
 
Irti Maasta (www.irtimaasta.fi) kannattaakin ottaa mukaan seuraavan Tampereen matkan ohjelmaan! Suosittelen kaikille! Sisäänpääsymaksu on 12€.
 
Video:
 
 
Kuvia:
 
 
 
 
 
 
This article has also been published in English at Blogspot and Teton Gravity Research (TGR). Lisää luolatarinoita planetcaver.net:ssä, ja kaikki artikkelit Blogspot:ssa and TGR:ssä! Kuvat, video ja teksti (c) 2019 Jari Arkko. Kaikki oikeudet pidetään.

 

jariarkko