Tehtävä Venetsiassa

 

Venetsia

Noloa. Näin ei ole käynyt koskaan aiemmin. Oikeasti!

En löytänyt laskettavaa matkaltani.

Matka Venetsiaan oli toki hankala tapaus. Siellä on tietysti kuuma näin kesällä. Töiden ja muiden matkojen vuoksi reissulla ei ollut kovin montaa tuntia ylimääräistä aikaa. Joten en ehtisi pohjois-Italian kesähiihtopaikkoihin. Ja ne kaksi päivää, jotka vietin Venetsiassa olivat aamusta iltaan täynnä kokouksia.

Mutta silti. Viimeisenä iltana kahdeksan jälkeen minulla olisi muutama tunti vapaata. Parin tunnin autolla ajon jälkeen päätin kuitenkin luovuttaa, ja reissun ainoaksi tulokseksi jäi "after-ski" hotellin baarissa. Yksin, vain minisukset seuranani. Surkeaa.

After-ski

Suunnitelma oli kuitenkin mielestäni hyvä. Viime viikolla kävin laskemassa Matinkylän jäähallin lumikasassa. Suunnitelmani oli löytää Venetsian läheltä vastaava jäähalli, kerätä kasa lunta roskasäkkiin, ja ajaa Venetsian Piazzale Romalle aamuyöstä. Tuohon aikaan olisin voinut pysäköidä autoni bussiasemalle, kaataa säkillisen lunta viereiselle sillalla, ja hiihtää siltaa pitkin alas.

Mutta yritys epäonnistui, koska en löytänyt jäähallia. WTF? Eikö Venetsiassa muka ole kesällä auki olevia jäähalleja? Tästä ei voi kuin vetää sen johtopäätöksen, että Matinkylä on parempi turistikohde kuin Venetsia. Ainakin jos välittää lumesta ja jäästä. Ja ketä jaksaa mitkään kanaalit kiinnostaa?

Matkalla Milanosta Venetsiaan

Kuvat (c) 2012 Jari Arkko

http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=40988.0

jariarkko