Monen mukaan maailman parhaat laskuhousut. Loistavat taskut, pitkät vetoketjut, lahjevahvikkeet, Gore-Tex Pro Shell ja kaikki tarpeelliset pillit ja viheltimet kevyessä paketissa (n. 650gr).

Käyttämättömät housut, laput ja liput vielä kiinni. Koko S. Musta. Arcteryxin kokomäärityksen mukaan"expedition fit", suomeksi tilava. Arcteryxin kokomitoitus on aika monipuolinen ja lähentelee siksi epäselvyyden rajaa. Itselläni ko. merkin tuotteet ovat kokoja S, M tai L joten niistä ei voi aina täysin päätellä mikä on sopiva. Siispä tässä oma kuvaukseni housuista: Mielestäni sopii hoikalle 180+ senttiselle. Jos on vatsaa, ei mahdu. Sen sijaan järeämpikin reisi- ja takamusosasto mahtuu "expedition fitin" ansiosta. Mulle (175/75) vähän liian pitkät, muuten passelit. Oheisessa kuvassa housut mun päälläni ja lahjetta on käännetty seitsemisen senttiä jotta on sopivan mittainen. Selvyyden vuoksi: lahje on kuitenkin ns. normipituinen, ei Arcteryxin "pitkä" malli.

Varuste.netin hyllyhinta 475 eur. Housut ovat täysin iskemättömät ja niitä harvoin löytää hullunhalvalla. Siksi hinta on aika tiukka. Pökät sovitettavissa Espoossa.

Tuoteinfo: http://arcteryx.com/product.aspx?EN/Stinger-Bib
Käyttäjäarvioita: http://www.buzzillions.com/reviews/men-arcteryx-stinger-bib-reviews

Koko: 
S (pitkäjalkaiselle)
Hinta: 
300,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
vapaalaskuun ym.
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 
Kyllä

Myyty

sumaki
Re: Kuorihousut miesten Arcteryx Stinger Bib (vapaalaskuun ym.)

Kuva lisätty

Kuvat: 

ken latuja hiihtää, ladun on vanki...

sumaki
Re: Kuorihousut miesten Arcteryx Stinger Bib (vapaalaskuun ym.)

Upsansaa. Housut vielä tallella. Saa tehdä tarjouksia

ken latuja hiihtää, ladun on vanki...