Myynnissä Arc'teryxin valmistama topattu Gore-Tex -kuoritakki. Malli on kolme vuotta vanha versio Fission SL (Super Light). Väriltään takki on vihreänkeltainen, Lichen, joka on jo poistunut tuotannosta. Takki yhdistää kevyen 2-kerros Gore-Tex -kuoren noin 120g TermaTek kuitutäytteeseen. TermaTek on Primaloftin kaltaista lämpöarvoiltaan, mutta omaa vielä paremman kosteuden siedon. Toisin kuin suurin osa nykyisestä tuotannosta, myytävä takki on valmistettu Kanadassa Arc'teryxin Vancouverin tehtaalla.

Takin speksit kurkattavissa valmistajan sivuilta, jotka pikaisella tarkastelu ei nähtävästi ole muuttuneet yhtään.
http://www.arcteryx.com/Product.aspx?language=EN&gender=Mens&model=Fissi...

Myyn pois, koska viime talvena ostetun untuvatakin hommaamisen jälkeen takin käyttö on jäänyt varsin vähälle. Myyntikappaleen kunto on erittäin hyvä, mikä myös kielii erinomaisesta laadusta. Käytön jälkiä takissa ovat lähinnä hihansuissa pintakankaaseen tarttunut vähäinen lika, joka ei ole pesussa irronnut. Kuvia myytävästä kappaleesta saa pyynnöstä. Sovitus onnistuu Helsingin keskustan alueella.

Koko: 
M
Hinta: 
180,00 €
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty

Markku Jussila
Re: Topattu Gore-Tex -kuoritakki Arc'teryx Fission SL

Onko hihassa "hissilipputaskua"?

NetDiver
Re: Topattu Gore-Tex -kuoritakki Arc'teryx Fission SL

Vastasin yksityisviestillä, mutta laitetaan tänne muidenkin nähtäväksi. Takissa ei ole virallista hissilipputaskua, koska on enemmän suunniteltu kiikkuhommiin. En tosin ole itse tätä koskaan katsonut tarpeelliseksi, koska SkiPass sujahtaa nätisti verkkokankaisiin rintataskuihin takin sisäpuolelle ja toistaiseksi on lukeutunut portilla ongelmitta.

Varsinaisia taskuja on kaksi fleecevuorattua, vetoketjullista, lantiotaskua takin ulkopuolelle ja kaksi yllämainittua verkkotaskua sisäpuolella.

Takissa on myös kainaloveltilaatiot, joten toimii vähän vauhdikkaammassa menossakin.

Kuvat: