Myydään yhden kauden (n. 20 päivää) lasketut Now IPO siteet. Koko M / 39-42.5 / USA 7-9,5. Kunto on hyvä, jotain normaaleja käytön jälkiä toki on. Myydään, koska jäivät pieniksi vaihdettuani isompiin kenkiin (43->44.5). Voin ottaa vaihdossa L-koon Now:n siteet (mallilla ei väliä), älä tarjoa mitään muuta!

Now:n siteissä on sisäänrakennettu nivel, joka toimii samalla tavalla kuin skeitin trukki siirtäen energian tehokkaasti laudan reunoille. Tämä vakauttaa ja helpottaa laskemista ja halutessaan lautaa voi ohjailla kevyillä liikkeillä surffityyliin vähän kuin lonkkaria. Tuntuma ei ole kuitenkaan häiritsevästi erilainen verrattuna "normi"-siteeseen ja vähemmän laskenut tuskin huomaa edes eroa. Itse huomasin jo ekana päivänä laskevani näillä huomattavasti rennommin ja kovampaa kuin pitkään käyttämilläni Union Contact Pro:lla. Now:n siteet ovat saaneet lukuisia palkintoja ja kehuja kaikissa medioissa ja niillä laskee mm. Jeremy Jones, Frank April, JP Solberg, Helen Schettini, DCP ja koko YES:n tiimi. Voin suositella lämpimästi!

IPO on "perusmalli" (ovh 289€), joka toimii hyvin kaikissa olosuhteissa parkista puuteriin. IPO:ssa on hyvät säädöt, ja mm. no-hiback mahdollisuus, mukaan alkuperäinen pakkaus, manuaali ja asennusosat.

http://now-snowboarding.com/products/ipo-white/
http://www.33mag.com/en/2013/10/08/believe-hype-now-bindings-are-game-ch...

Koko: 
S/M (39-42.5)
Hinta: 
120,00 €
Paikkakunta: 
Tampere
Postitus: 
Kyllä

Myyty