Suunto Vector - Suunnon klassikkomalli ja uraauurtava urheiluinstrumentti. Selkeä ja looginen valikkorakenne, ergonominen runko ja suuri näyttö tekevät laitteen ominaisuuksista helppokäyttöisen, olit sitten suksilla, pyörällä tai jalan.

Korkeusmittari näyttää korkeutta 9000 metriin ja sisältää korkeuserojen mittaustoiminnon. Toiminnon avulla voit seurata korkeuden muutosta kiipeilysi eri vaiheiden välillä. Siinä on automaattinen 24 tunnin muisti, joka tallentaa korkeuden ja nousu/laskuarvot tunnin välein sekä korkeushälytys ja erilaisia muistitoimintoja. Lokikirjaan tallentuvat sekä kumulatiiviset nousu/laskuarvot että kokonaisnousu ja -lasku ja hiihtokierrosten lukumäärä.

Suunto Vector näyttää nykyisen ilmanpaineen ja lämpötilan, joiden avulla voi ennustaa tulevia sään muutoksia. Laite tallentaa myös automaattisesti ilmanpainetietoja viimeisiltä 4 päivältä: ensimmäiset kuusi tuntia tunnin välein ja sen jälkeen kuuden tunnin välein. Kun viitekorkeus on asetettu oikein laite näyttää myös merenpinnan ilmanpaineen, jonka avulla on helpompi ymmärtää ilmanpaineen vaikutusta korkeissa paikoissa. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että liikkuessasi vuoristossa ilmanpaine muuttuu myös korkeuden muutoksen vuoksi. Tämän vuoksi sään muutosten havaitseminen on vaikeampaa.

Suunto Vectorin elektroninen kompassi näyttää suunnan pää- ja väli-ilmansuunnissa ja pohjois-etelä -nuolen avulla. Kompassin suuntiman voi myös lukita, mikä auttaa seuraamaan haluttua suuntaa tuntemattomassa ympäristössä liikuttaessa. Erannon säätö -toiminnon avulla voit korjata maantieteellisen ja magneettisen pohjisen välisen eron.

Ulkoilutoimintojen lisäksi Suunto Vector näyttää myös kellonajan ja siinä on kolme päivittäistä hälytystä sekä kalenteri, joka on esiohjelmoitu vuoteen 2089 asti. Tämän lisäksi laitteessa on ajanottokello, väliaikojen mittaus ja laskeva ajanotto. Aika voidaan näyttää joko 12 tai 24 tunnin muodossa.

ALKUPERÄISPAKKAUS . Ohjekirja myös suomenkieliset ohjeet. Kello moitteettomassa kunnossa, todella vähällä käytöllä ollut minulla. Ostokuitti mukaan ovh 165€

Hinta: 
100,00 €
Paikkakunta: 
lapinlahti
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.