Myydään kolme vuotta vanha erittäin siisti ja hyväkuntoinen ilmatäytteinen kanootti. ( Ei ole reikiä eikä ole jouduttu paikkailemaan ) Kanoottilla on käyty melomassa vain muutamia kertoja , siis todella vähän käytetty.

Väri oliivinvihreä. Kaksi penkkiä ja kaksi vapatelinettä . Kanootti on siis kaksipaikkainen mutta yksin melominenkin sillä onnistuu hyvin. Kanootti on leveä ja erittäin tukeva.

Mukaan tulee kantokassi, kaksissuuntainen käsikäyttöinen ilmapumppu ( täyttö ja tyhjennys ) ja kaksi melaa säätövarrella ( sopii siis eri pituisille melojille )

Pituus : 335cm

Leveys : 105cm

Henk: 1 - 2

Kantavuus :227kg

Paino n. 20 kg

Ovh:600,00eur

Tuotteen kuvaus:

"Strait Edge -kanootti on erinomainen suuntavakaa ilmatäytteinen kanootti yhdelle tai kahdelle melojalle. Kanootti on erityisesti retkeilijöiden ja kalastajien suosiossa reilun säilytystilansa ansiosta. Mukana tulevassa kantolaukussa kasattuna kanootti on helppo kantaa mukaan syrjäisillekin vesistöille. Kanootin keulassa ja peräosassa on alumiinimuotit. Lisäksi runko on erittäin kestävää PVC:tä - kanootti on siis hyvin muotonsa pitävä. Kanootin täyttäminen tapahtuu mukana tulevalla kaksisuuntaisella käsipumpulla alle viidessä minuutissa. Käsipumpulla onnistuu myös kanootin tyhjentäminen.

Kiinnostuneille voin laittaa sähköpostiin kuvia kanootista. Toimitus mieluiten noutona, mutta toki Matkahuollon kautta lähettäminenkin käy. ( Toimituskulut Matkahuollosta lähetettynä on 27,00 e.)

Juttua ja arvostelua kanootista :
http://www.goadventurewatersportsblog.com/watersports-gear-reviews/advan...

Hinta: 
290,00 €
Paikkakunta: 
Forssa
Postitus: 

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
nikitin
Re: Ilmatäytteinen kanootti Advanced Elements Strait Edge

Alla kuva

Kuvat: 
nikitin
Re: Ilmatäytteinen kanootti Advanced Elements Strait Edge

MYYTY!