Täysin uudet puolisen vuotta vanhat. Edellinen omistaja tilannut netistä eikäpitänyt kään väristä ja minulle toinen merkki istuiparemmin päälle.
Itse ehdin kerrran sovittamaan päällä ja käymään yhdellä lenkillä.

Ovh patrioaitassa 429€

http://www.partioaitta.fi/haglofs-couloir-iii-pant#description-tab

Haglöfs Couloir III Pant - Uudistettu versio yhdestä Haglöfsin pidetyimmistä lasketteluhousumalleista. Tehty kestävästä ja lämpimästä Gore-Tex Soft Shell -kuoresta, jossa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset toteuttaaksesi talvipäivän ladulla, rinteellä tai niiden ulkopuolella. Kestävä ja mukava Gore-Tex Soft Shell -kuori, jossa on kaksisuuntaiset joustinpaneelit takamuksen, selän ja polvien alueella, takaa hengittävän ja lämpimän takin, joka on täydellinen talvipäiviä varten. Vettä ja likaa hylkivä DWR-käsittely. Erittäin kestävät, laminoidut ja vedenkestävät vetoketjut. Vyötärössä on vyölenkit ja takana ripustuslenkki. Sivuaukoissa on roisketiiviit vetoketjut ja yksi sisäläppä. Kaksi vetoketjullista kädenlämmitystaskua ja yksi vetoketjullinen takatasku. Elastiset olkaimet, joissa vyötärön sisällä olevat nepparit. Muotoillut polvet sekä lahkeen sisäpuolella lumilukot, joissa on joustavat silikoniraidat. Schoeller Keprotec Kevlar -vahvistetut lahkeen sisä- ja alaosat. Paino L-koko. Valmistusmaa Kiina.
SKU P-1000460
Paino (g) 720
Hinta 429,00 €
Tuotemerkki Haglöfs
Sukupuoli Miehet
Gore-Tex
Materiaalit GORE-TEX® 3-layer: 100 % polyesteri / Schoeller® Keprotec® Reinforcement: 48% Polyamidi Cordura®, 32 % Polyuretaani, 20 % Kevlar®
Vesipilariarvo 28000 mm

Koko: 
L
Hinta: 
150,00 €
Paikkakunta: 
Järvenpää
Postitus: 
Kyllä

Myyty