Myynnissä hyvä kuntoista vaelluskamaa. Teltta, makuualusta ja tyyny on ollut käytössä noin kymmenenä yönä, kaikki kamat ovat hyvässä kunnossa ja varusteet on pesty/desinfioitu käytön jälkeen, mitään repeämiä/reikiä/tahroja tms. näissä ei ole. Makuupussissa on nukuttu yksi tai kaksi yötä mökillä, joten se on käytännössä uusi. Nämä varusteet menee nyt myyntiin, koska retkeilykamaa on kertynyt jo hieman liikaakin, joten laitan tässä nyt myyntiin "päällekkäisiä" varusteita, joita minulle on päässyt kertymään.

Tästä sopivasta laadukasta kamaa, jos olet kiinnostunut ostamaan koko setin pakettina (kts. muut ilmoitukseni), niin voimme katsoa vielä pienen alennuksen tai voin osallistua postituskuluihin, mikäli ostaja on kauempana. Käytännössä tässä olisi kaikki tarpeellinen leiriytymisvarustus 3-vuodenajan retkeilyä silmälläpitäen. Jos jonkun tuotteen hinta vaikuttaa liian kallittaan tai liian halvalta (heh), niin olethan minuun yhteydessä niin korjataan asia. Mihinkään polkuhintaan näitä ei kuitenkaan ole tarkoitus myydä, koska hyvä kuntoisista ja arvokkaista varusteista on kuitenkin kyse.

Tavarat ovat Pirkkalassa, mutta nämä kyllä pakkautuvat pieneen, joten myös posti/matkahuolto kuljettaa näitä tarvittaessa.

Kaikkien varusteiden kuvat löytyy Googlen Photos -palvelusta, olethan minuun yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, mikäli haluat lisätietoja tai -kuvia näistä.
https://goo.gl/photos/8uBw8734JKUQM7uTA

Makuualusta - Therm-a-rest - Trail Lite (regular koko)

Pommin kestävässä maineesta nauttiva itsestään täyttyvä Therm-a-restin alusta. Hyvä alusta 3-vuodenajan käytössä yksinään, toimii myös talvella erittäin hyvin solumuovialustan kaverina.
Alusta töyttyy lähes itsekeen, kun sen antaa olla teltanpohjalla muutaman minuutin ajan, viimeinen napakkuus saadaan kun alustaan puhaltaa 2-3 keuhkollista ilmaa. Alusta on aina säilytetty ohjeen mukaisesti pitkänä läpimässä varastossa.

Mukaan tulee Tharm-a-restin kunnollinen Cordura-kuivapussi (arvo n. 15€) johon makuualusta pakkautuu tiivistiin. Vakio pussi oli sellainen löysä eikä se ollut vesitiivis, joten hankin sen tilalla tällaisen kunnollisen.

Perustiedot valmistajan sivuilta:
http://www.cascadedesigns.com/therm-a-rest/mattresses/trek-and-travel/tr...

R-Value 3.4
Weight 1 lbs 12 oz / 800 g
Width 20 in / 51 cm
Length 72 in / 183 cm
Thickness 1.5 in / 3.8 cm
Packed dimension 11 x 6.1 / 28 x 15
Volume 2160 cu. in
Top fabric type 75d Polyester
Bottom fabric type 75d Polyester
Core Die Cut Urethane Foam

Hintapyyntö: 50€ (näyttävät olevan nykyisin uutena n. 70€-80€). Ilman Cordura-kuivapussia kuivapussia -10€.

Myyjäntiedot:
Kalle Honkanen
kallePISTEhonkanenÄTgmailPISTEcom
NOLLA5NOLLA4113444

Koko: 
Regular
Hinta: 
50,00 €
Paikkakunta: 
Pirkkala
Postitus: 
Kyllä

Myyty