Myydään uudenkarhea, varastosta löytynyt, käyttämätön ruotsin armeijan lk35 reppu. Tietoa varustelekan sivulta:

Ruotsin intin esimerkkisuoritus siitä, kuinka jokamiehelle voidaan tehdä oikeasti fiksu, yksinkertainen ja perkeleen kestävä reppu. Verrannollinen kotimaiseen uutuuteen "Pikkureppu M05", mutta helvetisti parempi! Nimi tulee tilavuudesta, 35 litraa.
jos sulla on kiire, niin tässä tiivistelmä tuotekuvauksesta: Parhaita. Halvimpia. Reppuja. Ikinä. Osta!
Ruotsissa tajuttiin jo ammoisina aikoina, että kunnon tukiranka on sotahommissa perkeleen hyvä, se onkin puolet tämän repun hienoutta. Rankaa voi halutessaan (tai käskystä) käyttää erillisenä kantoalustana raskaalle kalustolle, näissä onkin ollut tapana roudata mm. kranaatinheittimen kranaatteja ja muuta mukavaa, usein sen oman varusterepullisensa lisäksi. Rankaan kiinnittyy pingotettu ylä- ja alaselkätuki sekä olkaviilekkeet, askartelumielisille nämä ovat helposti vaihdettavissa omiin viritelmiin ja lantiovyönkin lisääminen onnistuu hujauksessa.
Itse reppuosa on käytännössä yksi suuri kulmikas säkki, josta löytyy lisäkantamuksien kiinnittämiseen tarkoitetut hihnat läpän päältä. Ulkoseinästä löytyy lisäksi hihna ja lenksu, vissiin lapion sitomista varten. Selkää vasten on litteä lokero, jonne saa vaikka pakin tungettua. Läpässä on paikka nimilapulle. Kaikenkaikkiaan erittäin fiksu tekele, materiaalitkin ovat huippuluokkaa. Repun kangas vaihtelee - osassa se on puuvillaa, osassa nailona kuten lisäkuvissa.
Reppuosan mitat saumasta saumaan 32 x 50 x 20 cm, säätövaraa toki löytyy korkeussuunnassa. Paino koko höskälle parisen kiloa.

Postimaksu 5e. Viestit osoitteeseen kalle.salminen33@gmail.com

Koko: 
35l
Hinta: 
20,00 €
Paikkakunta: 
rovaniemi
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.