Täysin uutta vastaava miesten untuvatakki. Pari kertaa ollut päällä ulkoillessa, mutta jäänyt vaille käyttöä. Säilytetty väljästi sisätiloissa, talossa ei lemmikkejä.

Canada Goose Expedition parka on aito kanadalainen retkikuntatakki, joka soveltuu myös kaupunkiretkikuntiin. Tämä takki on suunniteltu arktisissa oloissa toimimiseen: ulkotöihin, retkikuntiin, tutkijoiden napakäyttöön. Takki siis paitsi toimii, myös kestää!
Kestävä ja kosteutta hylkivä Arctic Tech polycotton -päällikangas, jossa Teflon-käsittely.
Down proof nylon -sisävuori, 2 sisätaskua ja 4 suurta etutaskua, joissa Velcro-kiinnitys. Taskut ovat auki sivulle, joten niissä voi helposti lämmitelllä käsiä.
Erittäin lämmin untuvatäyte. Myös hihat, huppu ja vetoketjua suojaava tuulilista ovat untuvatäytteisiä.
Järeät vetoketjut, lumilukko vyötäröllä, säädettävä huppu ja hyvä resorit hihoissa.
Hupun turkisreunus on villikojoottia; Canada Goose ei käytä tarhattuja eläimiä.
Expedition Parka sijoittuu valmistajan viisiportaisessa lämpöluokituksessa korkeimpaan luokkaan. Tämän Extreme-luokan vaatteet on testattu maailman kylmimmillä alueilla ja todettu toimiviksi.

Retki-lehti testasi parkatakkeja numerossa 9/2013 ja voittajaksi valittiin Canada Goose Expedition Parka. Erityiskiitosta se sai erinomaisista yksityiskohdista, mukavuudesta ja kalvottomuudesta, joka takaa hyvän hengittävyyden.
Faktat & lisätiedot (valmistajan kotisivut):
http://www.canadagoose.com/ca/en/expedition-parka-4565M.html?cgid=shop-m...

Koko: 
54 / L (reilu ~XL)
Hinta: 
650,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Military Green
Paikkakunta: 
Lempäälä
Postitus: 
Kyllä

Myyty