Myynnissä täysin uusi Suomen maastoihin suunniteltu North Forest-185 "Nortti" ahkiomalli. Pituus 185cm, leveys 42cm (levein kohta ylhäällä). Katso lisäkuvat alla olevasta linkistä.

Tilava mutta silti kevyt ahkio, paino 5,5kg ja valmiiksi varusteltuna (ilman aisoja ja vetovyötä) vain 6,9kg. Keveys on saavutettu muotoon lisätyillä pokkauksilla ja laadukkailla lasikuitulujitteilla. Muotoilussa ja suunnittelussa on hyödynnetty pitkäaikaista talvivaelluskokemusta. Seuraa hyvin latu-urassa ja ei ole herkkä kaatumaan. Korkea keula parantaa esteiden ylitystä ja kapeneva sekä ylös kaartuva perä parantaa kääntyvyyttä.

Myydään ensisijaisesti puolivalmiina versiona (ks. alla olevan linkin kuvat), joka käsittää lasikuituisen ahkion maalattuna ja polyeteenijalaksilla varustettuna. Väritys Suomi 100 vuoden kunniaksi sinivalkoinen, tilauksesta saatavissa myös täysvalkoinen versio joka on 15eur edullisempi. Myös täysin valmiiksi varusteltuja ahkioita satunnaisesti saatavilla, tiedustele erikseen. Puolivalmiin ahkion mukana seuraa ohjeet ahkion varustelemiseen valmiiksi saakka.

Ahkion hinta puolivalmiina 195eur sis. alv 24%.

Yhteydenotot:
Heikki Seppälä
Semar tmi
semar.tmi@gmail.com

https://photos.google.com/share/AF1QipP44dP-eHgBpQK0-ztvVl9nANaIrH5UjavG...

Hinta: 
195,00 €
Paikkakunta: 
Muurame
Postitus: 

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
semar
Re: Ahkio North Forest 185

Lisäkuvat

Kuvat: