Tretornin laadukas All Elements Protection punainen takki, joka sopii hyvin niin ulkoilutakiksi kuin vaikka työmatkalle (ei mielestäni ole liian sporttinen), hyvä välikauteen ja miksei viileään ja sateiseen kesäänkin.

Materiaali on 100% nailon, jämäkämpi kuin ihan perus kuoritakki -materiaali, musta polyesterivuori, ei sisällä PVC:tä. Kangas blokkkaa tuulta ja ainakin hylkii vettä, joskaan ei ole sadetakin tapaan ihan vedenpitävä.

Sivuilla taskut, vetoketjullinen povitasku, hupussa kiristysmahdollisuus moneen suuntaan, hihansuissa tarrakiinnitys ja kämmenselän yli tuleva musta joustava resorin tapainen putki + peukalolle reikä.

Malli on aika linjakas ja istuva, ei mikään teltta, istuvuuden aste riippuu toki käyttäjän mitoista. 
Kokomerkintä L. Katsothan mitat (mitattu ulkopuolelta), materiaali ei jousta: olka-helma noin 86 cm, kai-kai 54 cm, kai-hiha n. 48 cm (hiha ja hihansuu on muotoiltu, vähän vaikea saada mittaa). 

Yleisilmeeltään erittäin hyväkuntoinen ja siisti takki, edessä osittain vetoketjua suojaavan kaistaleen alla tahrakohta. Se ei mielestäni ole häiritsevä, jää melkein kokonaan "läpän" alle eikä sitä juurikaan huomaa, jos ei tiedä.   

Koko: 
L
Hinta: 
49,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
naisten
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 

Myyty