Myydään yhdellä reissulla ja kolme yötä palvellut Nordiskin ultrakevyt kahden hengen teltta. Väri vihreä. Ostettu friliv.dk:sta loppukesästä 2017. Kunto käytännössä kuin uusi. Muutamassa maakiilassa näkyy pienen pienet naarmut. Painoa teltalla on speksien mukaan 950g, joten teltta sopii mukavasti esim. pyöräreissuille, vuorille tai muuten vain ihmisille joille ylimääräisen painon mukana raijaaminen tuntuu turhalta.

Lisätietoa teltasta löytyy mm. Nordiskin omilta sivuilta: https://nordisk.eu/telemark-2-lw/forest-green/p/73/

Mukaan tulee Nordiskin oma tätä telttaa varten suunniteltu erillinen pohjakangas / lattia, jota on hiukan muokattu. Pohjakankaan huikean pitkät kiinnitysremmit on leikattu pois ja tilalle on laitettu joustavat lenkit, joilla pohjakankaan saa kätevästi pysymään kiinni sisäteltassa eikä pohjakangasta tarvitse erikseen virittää paikalleen telttaa pystyttäessä. Muokkaus on tehty tätä ohjetta mukaillen: http://www.cycletourer.co.uk/cycletouring/gear/telemarkmod.shtml. Pohjakankaan paino on Nordiskin mukaan 387g, mutta ylimääräisten remmien irtileikkaamisen jälkeen painoa on lähtenyt jonkin verran pois.

Lisäksi teltan mukaan tulee Nordiskin ns. "bonus pack", joka sisältää pari ylimääräistä kiilaa ja narua, joilla teltan saa kiinnitettyä tiukemmin kiinni jos odotettavissa on vähän voimakkaampaa tuulta.

Teltta on majaillut savuttomassa ja eläimettömässä (hyttysiä ja kärpäsiä ei lasketa) asunnossa, joten mitään ylimääräisiä hajuja tai karvoja ei telttaan ole ilmestynyt :). Teltta matkustaa mukanani Suomeen 19.12.2017 ja jos ostajaa ei löydy niin takaisin ulkomaille 29.12.2017, eli tuolla välillä tämä kaipailisi uutta omistajaa. Vastaan mielelläni kysymyksiin jos sellaisia tulee!

Hinta: 
440,00 €
Paikkakunta: 
Hollola / Lahti
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.