Myydään Sastan 2011 Omapuku- kilpailun voittaja mosku-takki. Kyseessä on Ventile- puuvilla kankaasta tehty tilava parkatakki. Koko on M. Tehty tilavaksi noin 100cm rintaiselle. Itse olen 93cm ja alle mahtuu 2 villapaitaa ja eristetakki. Leikkaus on tilava ja kädet ja helma ovat pitkät. Suosittelisin käyttäjän olevan vähintään 180 cm pitkä. Ostettu 2017 kesällä. Kunto on hyvä onhan kyseessä kestävä materiaali. Ainoa ongelma oli liian pitkät elastiset narut helmassa, jota lyhentelin hiukan etteivät roikkuisi valtoimenaan. Takki on 89cm pitkä leukanapista helmaan. Hihat ovat kainalosta 61cm pitkät.

Takissa on tilava, jäykistetty huppu, jossa kiristykset takana ja edessä. 2 vetoketjullista rintataskua. 2 helmataskua napeilla. Sisällä turvatasku. Kokopitkävetoketju+ nappikiinnistys. Ranteissa nappikirisys. Helmassa ja vyötäröllä sisäpuolella elastinen kiristys. Koko takissa ei ole lainkaan velcroa.

Mitä tämä ventile sitten on? Se on hintavaa pitkäkuituista puuvillaa, joka on kudottu todella tiiviiksi. Kuivana se estää tuulen kokonaan ja hengittää erinomaisesti. Kastuessaan materiaali turpoaa ja todella pienet välit kudoksessa menevät vielä pienemmäksi. Materiaali kestää vettä yllättävän hyvin, mutta ei kuitenkaan voi luvata olevansa vedenpitävä paineen alla. Kyseessä on vähän kuin fjällrävenin g-1000 materiaali, mutta toimii paljon paremmin märällä kelillä. Saumat eivät vuoda vettä juuri lainkaan kuin g-1000 on tapana tehdä. Ventile tulee yleensä kyllästettynä, mikä parantaa vedensieto ominaisuuksia entisestään. Materiaalia kannattaa kyllästää aina silloin tällöin Nikwaxin cotton prooffilla. Hoidettuna ja kyllästettynä tällä materiaalilla voi retkeillä läpi tavallisimmat sateet ja pysyä kuivempana sisältä kuin kalvovaatteilla. Ventile on siitä hyvä että se toimii ympäri vuoden. Kovaa ja pitkittynyttä sadetta ei kuitenkaan kestä. Sisäpuoli kostuu.

Ventile takkeja myydään kotimaisissa kaupoissa yleensä yli 400 euron hinnoilla.

Postitus 6 euroa postilla. Viestit ja kysy

Koko: 
M
Hinta: 
100,00 €
Paikkakunta: 
Rovaniemi
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.