Muutama kuukausi sitten ostettu ja kolmisen kertaa kaupunkioloissa käytetty, mutta valitettavasti väärän kokoiset.

Kyllästetty uutena Nikwaxin kalvokengille sopivalla tuotteella, minkä jäljiltä pinta hieman harmaahko ja muutama kuivunut valumajälki näkyvillä. Nämä saa pesemällä varmasti pois.

Kunnossa ei mitään moittimista eikä jälkiä käytöstä.

”Alpina Tundra Black on monipuolinen, pituudeltaan puolivartinen kenkä, joka soveltuu hyvin vaellus-, metsästys- ja värinsä puolesta myös virkakengäksi. Alpina Tundra on Alpina Trapperin lyhytvartinen sisarmalli.

Materiaalit

Tundra Blackin sisäpinnassa on jalalle miellyttävä tekstiilisisus. Kengän kieli ja kengänsuu on päällystetty noin 3,5 cm matkalta pehmeällä verkkomateriaalilla, joka tekee kengästä kuivan tuntuisen ja miellyttävän säärtä vasten myös kovemmassa rasituksessa.

Kengän ulkopinta on 2 mm paksua nupukkinahkaa, joka kestää käyttöä ja säilyy pitkään hyvännäköisenä. Kengän yläosassa on pehmeä kiiltonahkainen yläosa, joka lisää kengän joustavuutta liikuttaessa.

Rakenne

Alpina Tundra Blackissä on sama pohjateknologia kuin Alpinan Trapper-sarjassa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että ylä- ja alaosa kengästä ovat yhtä osaa ja pohja on valettu kiinni liimaamisen sijasta. Tämä lisää merkittävästi kengän kumipohjan käyttöikää verrattuna liimapohjiin. Tundra on todella joustava pitkittäissuunnassa samalla sen ollessa kuitenkin tarvittavan kiertojäykkä. Alpina Tundra on helppo ottaa käyttöön eikä se vaadi pitkää sisäänajoa. Jos olet sovittanut Alpina Trappereita, huomaat, että Tundran pohja on siihen verrattuna aavistuksen verran jäykempi.

Alpina Tundra Blackissa on Alpinan oma Alpitex-kalvo, joka on vedenpitävä mutta mutta myös hyvin hengittävä. Alpinan oma kumisekoitepohja on joustava ja pitää pystyssä liukkaallakin, sillä se ei kovetu pakkasella. Pyörretyn kärkensä ansiosta kengät rullaavat joutuisasti ja askel vie eteenpäin helposti.

Ominaisuudet:

- Materiaali 2,0mm nupukkinahkaa
- Kantavaimennettu, pitävä ja joustava kumipohja
- Vedenpitävä ja hengittävä Alpitex-kalvo
- Suomalaiseen jalkaan sopiva leveä lesti
- Valmistettu käsityönä Sloveniassa
- Irrotettavat pohjalliset”

Postitus onnistuu ostajan piikkiin (7,90 € Postilla).

Koko: 
42.5
Hinta: 
50,00 €
Paikkakunta: 
Jyväskylä
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.