MYYTY...poistan ilmotuksen kun rahat on kourassa... Myydään Cumuluksen Lite Line 400 untuvamakuupussi. Ostettu aikanaan ihan standardikokoisena, eli ei ole mitenkään tuunattu. Painaa valmistajan mukaan n.700g ja Comfort lämpö +2, jotka kokemuksen mukaan aika lähellä totuutta, oon tosin itte tällä nukkunut abaut -8 C asteessa ja hyvin meni, päällä oli kyllä merinot ja ohkanen fleecepaita vielä lisäksi. Nukuttu vain 7 yötä (itte 5 ja kaveri 2), kaveri hukkasi varsinaisen pakkauspussin, oon käyttänyt Tokmannin Junior pussin pakkauspussia, joka kuvassa, mutta menee paljon pienempäänkin tilaan jos olis pienempi pakkauspussi. Säilytetty kaikki nämä vuodet isossa verkkopussissa vaatekaapissa, pesty ei ole. Pussiin olen itse pierryt 14-56 kertaa, kaverin pieruista en ole selvillä. Kuvia liitteinä.

Vikoina
-2 havaitsemaani microkokoista reikää, joista viime reissulla tuli kummastakin yksi untuva pihalle, pöyhiessä ei onneksi kuitenkaan lentele, eli varmaan "normaalia" meininkiä...
-Mulle ainakin (170cm) liian pitkä ja väljä, ei ole lämpökaulusta edes. Veikkaisin että just sopiva jollekkin 180cm pitkälle.
-Vetoketju on ärsyttävä, ei ole mitään listaa, joten tökkii kyllä kun koko ajan kangas välissä. Toimii kyllä kunhan jaksaa toisella kädellä avittaa.
-Right vetoketju. Oikeakätiselle pieni mutta pirullinen pikkuvika.

Plussat
-Lämmin ja kevyt.
-Menee älyttömän pieneen tilaan, kunhan hankkii tässä tapauksessa tosi pienen pakkauspussin (alkuperäinen siis hukattu jonnekkin gaaddäämn Ulvilan mettiin...)
-Kivan sävyinen vihreä väri, eli jos tuuli vie tän eikä ole lumi maassa, niin etsimisessä menee mukavasti aikaa. Lisäksi tämä väri suojaa havainnoilta ilmasta, esim. droneista käsin (FBI,CIA,KGB,SUPO ja Pölynimurikauppiaat)

Voin postittaa. Yhteydenotot ensisijaisesti ensin tekstiviestillä 050 348 1519 tai emailina sampsa.lyytikainen@gmail.com
Makuupussi sijaitsee Sastamalan Vammalassa, että saa tulla hakeenkin raha kourassa jos jaksaa. Kuvat on valmiina, en vaan pystynyt niitä tänne laittamaan koska 2mb...

Koko: 
Standardi
Hinta: 
100,00 €
Paikkakunta: 
Sastamala
Postitus: 
Kyllä

Myyty

Lyyti
Re: Untuvamakuupussi Cumulus Lite Line 400

Tekstistä poiketen, ei ole kuvia. Niitä saa kun kysyy. On kyllä otettu ja valmiina tietokoneella.