Laadukas käyttämätön retkeilytakki Fjällräveniltä. Ostin kaksi ja tämäkin menee käyttöön jos ei kukaan osta, käytännöllinen toimii kesällä ja talvella.

Väri Khaki

Miesten M koon takki

KUVAUS:
"Moderni Fjällräven Keb takki taipuu monenlaiseen menoon - niin vaellukseen retkeilyyn kuin kaupunkioloihin. Takin selkäosa hengittää ja joustaa mukavasti. Takin hihat ja etuosa on valmistettu kestävästä G-1000 Eco -materiaalista.

Kainaloissa on vetoketjuilla varustetut tuuletusluukut, jotka voi joko avata jäähdytelläkseen tai sulkea uskottavan odöörin saavuttamiseksi. Tuuletusta saa lisättyä tai vähennettyä myös virittelemällä säädettävää helmaa tai hihojen tarrakiinnitystä.

Takin rintataskut ovat suuret. Lisäksi ne valmistettu joustavasta materiaalista, jotta niihin mahtuisi vielä enemmän roinaa. Rintataskut on asennettu niin ylös, että ne eivät ole rinkan lantiovyön tiellä. Ja siltä varalta, että kaikki härvelit eivät mahdu isoihin rintataskuihin, on myös vasemmassa hihassa tasku sekä takin sisällä verkkotasku.

Etuosa ja hihat G-1000 Eco-materiaalia
Selkäosa ja rintataskut joustavaa stretch-materiaalia: 98 % polyamidia, 2 % elastaania, jolloin liikkuvuus on erinomainen
Kainalotuuletukset vetoketjuilla
Säädettävä reippaan kokoinen huppu.
Edessä kaksisuuntainen vetoketju, jonka päällä tuulilista nappikiinnityksellä
Joustavat rintataskut, jolloin tarvittaessa taskun koko kasvaa suuremmaksi. Rintataskut ovat riittävän ylhäällä, jolloin rinkan lantiovyö ei ole edessä.
Takin sisäpuolella verkkotasku
Vasemmassa hihassa tasku vaikka hissilippua varten
Säädettävä helma
Hihoissa tarrakiinnitys
"

takki vaellustakki ulkoilutakki retkeilytakki vaelluksille ulkoiluun retkeilyyn

Koko: 
M
Hinta: 
210,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
UUSI. Miesten. Väri Khaki
Paikkakunta: 
Tampere
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.