Tämän Epickayaks Epic V8 (Club) päältämelottavan kajakin (eli SurfSki:n) ja kattavan varustepaketin ostin uutena Welhonpesästä 2015/7 kuntomelontaan. Myyn, sillä keskityn nykyään pyöräilyyn.

Epic V8 on erittäin stabiili verrattuna yhtä nopealinjaisiin (sisällä istuttaviin) kajakeihin, eli sopii hyvin vasta-alkajallekin. Testasin kolmea eri kajakkia ja Epic oli näistä myös ohjattavin pedaaliensa vuoksi. Lisäksi huomasin kuinka helppoa sillä on jatkaa matkaa kippaamisen jälkeen; nouset vain kyytiin ja ohjaamokupin tyhjennys onnistuu pohjaventtiilistä. (Esittelyvideo https://www.youtube.com/watch?v=PLk9DoNd5yE)

Tämä yksilö on uutta vastaavassa kunnossa; vain vähäisiä naarmuja keulassa ja perässä (ks kuvat). Ilmoitettu hinta sisältää kajakin ja kattavan varustepaketin n. 180 cm 85 kg melojalle seuraavasti: (Myydään toki erikseenkin.)

• Hiilikuituinen mela 210 - 220 cm säädettävällä pituudella.

• Hiko multisport-pelastusliivi varustetaskuilla.

• Syksyn ja kevään keleihin Hiko melonta-anorakki sekä Hiko neopren-housut, joita käytetty vain kahdesti (melottu pääosin kesäkeleissä ja sisäjärvillä). Mukaan neopreenin puhdistusaine, avaamaton purkki.

• Yhteensä 3 peräsintä: 2 weed eli ruohikkoperäsintä (toinen aivan uusi) sekä yksi surf-peräsin korkeampaan aallokkoon (paikattu epoxilla). Meloessa pidempiä matkoja varaperäsin on helppo pitää mukana.

• Säilytystä ja kuljetusta varten puiset seinätelineet, kahdet vaahtomuovituet (toinen seinätelineeseen ja toinen auton profiiliputkiin) sekä kiinnitykseen Welhonpesä-liinat; lyhyt taakse ja pitkä eteen.

Kajakin ostajan muistilistaa: http://melanmurtaja.blogspot.com/2014/08/kay...

Lisää kuvia täältä https://www.nettivene.com/en/kajakki/epic-kayaks/765803

SOITA ja tarjoa 040 849 2051 Tero

Hinta: 
1 750,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
+ täydellinen varustepaketti
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 

Myyty