Myydään Cyclocross huippu kampisetti ,ostin lähes ajamattomina 2rattaalla, olikin väärä Q factor näissä siis 145.5 Q-Factor
Powertorgue cyclo/maantie 1/2x11speed kampisetti (ebayssa pyynnit 400e) pyydän vain omat takaisin Rattaita 2kpl Pienempi 36t vain paikoillaan nyt. Toinen ratas 48t edelleen samoissa suojamuoveissa missä ostin.

Vaihdossa voi tarjota 1x11 flatbar vaihtajan vipua ja pitkähäkkistä 11takavaihtajaa. Talven fatbike tarvisi uuden vaihteiston koska jätän pyöräni siskolleni käyttöön reissuniajaksi. Eli kampiakin saa tarjota crossailut ohi siksi niin halvalla nyt PRO tason hiilikuitu kammet puoleen hintaan OVHsta . Perus M520 Shimanon lukkopedaalit mukaan jos haluaa. Laakerit hyvässä kunnossa polkimissakin vaikka jälkiä ulkoisesti löytyy. Kammissa pari pientä naarmua muuten uuden veroiset KEVYET!

Ostaessa ei ollut tietoa mutta rattaat ovat 75-110e kpl joten tässä ei kammille jää hintaa eli ei TINKIVARAA senttiäkään otti polkimia mukaan tai ei.

Ei tarvetta pedaaleille jotka saa kaupanpäälle kampiin, jos haluaa. Jää flatti shimano saint polkimet Fatbikeen.

Vaihdossa myös mahdollisesti 4mäntästä uutta jarru pari hakusessa. Kelpaavia malleja tähän :Saint,Magura,Sram Code tai guide RSC voi tarjota (hinta luokka samaa tasoa kun pyyntihinta kammista).

Tulevat L koon fatbikeen joten takajarrun letku minimi 145cm. Vain uudenveroiset kelpaavat ei taitoa alkaa ilmaamaan tai korjaamaan. Myös 30.9mm "hissi"satulatolppa hakusessa vaijeri versio, koska kuulemani mukaan talvella, ei tahdo nestetolpat toimia.

Koko: 
162.5mm
Hinta: 
250,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
2xCampagnolo CRRT 11S rattaat
Paikkakunta: 
Tampere
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
JK
Re: Cyclocross Campagnolo CX11 Hiilikuitu Kampisetti +...

alennus 10% kaikista tuotteista hintapyynnöstä toimitettuna -10% 5.10.2019 asti!!! Myös PCP ilmakivääri taittoperällä 3 10kudin lipasta ja erilaisia pateja mukaan, eli ilmakivääreiden isoin malli .25kaliberia eli 6.35mm myynnissä PCP pumpun kanssa lähes käyttämättömiä. Hatsan pumppu ovh199e ja PCP ILMA- kivääri SHORTIE + 3 10kudin lipasta OVH 500e. Nyt paketti hintaan 500e!!!Eli 199euron pumppu siis kaupanpäälle! ilman pumppua 400e myynnissä 9.10.2019 saakka tähän hintaan. http://www.hatsan.com.tr/en_sortie.html siinä tekniset tiedot musta versio jossa taittoperä mukana.

Kaikkiin tuotteisiin jotain kaupanpäällistä. Hupparia, lippis tms. Omia käyttämättömäksi jääneitä tai vääränkokosia tai ei omantyylisiä tai enää itselle tarpeellisia,Sponsori tuotteita joten osa on sellaisia joita ei edes voi ostaa.