Myyntiin 4kk työmatkaajossa ollut Fixie automaattivaihteinen takanapa , vähän huollettavia osia, keskiö kammet, ketju keula uusittu . mukaan +90 hiilikuitu canti jarrukeula +150e Campagnolo CX11 Hiilikuitukammet

Ostin tämän torilta eli toinen omistaja.

Tohon 350e kun vain viikon myynnissä niin kuuluu droppitanko kahvoinee ja vaijereineen, paikoillaan olevan suoran tangon ja jarruvipujen kisäksi + toinen teräs keula. Eturataksia paria erikokoa mukaan vaijereita ja vaijerin kuoria + jykevä u lukko, pumppu teline juomapulloteline ja muuta pientä kulutus osaa. Kunto lähes uudenveroinen kaupassa kaikkine osineen ilman hiilikuitua reilu 600e vaikka pelkkä pyörä tarjouksessa saksasta suomeen 472e . Tosin puuttuu 50% osista mitä tässä ja kaikki muut paitsi runko ja kiekkosetti huonompaa alkuperäisessä. Tarakan saa mukaan jos haluaa.

Hiilikuituosat sit tekee lisähintaa jos niitä haluaa.

Voin myös rakentaa sen hiilari osilla hintaan 650e valmiina ja kaikki yllä mainittu mukaan. Tämä oli hivenen väärän mallin KIITURI ku läski on se omajuttu. läjä erilaisia kumeja tulee mukaan kesä talvi syksy kevät säille. + muuta varaosaa toinen takajarru UUSI varalle yms. Ei mitään muuta alkuperästä ku runko ja kiekot. Muuten täysin customoitu PAREMMAKS.

tästä kevyesti pljettava 173-190cm kuskille pyörä droppi tangolla vähän pidemmälle kuskille.

Koko: 
59cm
Hinta: 
350,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Droppi ja suoratanko+Sram Automatix
Paikkakunta: 
Tampere/Tornio/espoo
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.