Nyt kävi näin, ostin vaimolle lahjaksi liian pienet monot. Koska Postiin ei voi luotaa tilattu niin kauan aikaa sitten, että palautus on jo ummessa. Eli tästä halvalla uudet, kevyet, kävelyasennolla varustetut ja täysin muokattavat monot. Näitä ei siis ole vielä muokattu. QST Pro sarjan monot saa muokattua kotioloissa helposti kun laittaa monon ilman sisäkenkään uuniin 120C 10min. Sisäkenkä takaisin monoon, jalka sisään ja soljet ykköselle (mono siis kevyesti kiinni). Sitten lunta ympärille niin, että kenkä jäähtyy.

Koko siis Salomon 25-25.5cm eli soveltuun jalalle minkä pituus on 250-259mm. Nämä ovat W-malli (Wide) eli soveltuvat 100mm leveälle jalalle ja muokattavissa leveämmällekkin.

Päädyin näihin kun hain kevyttä monoa mistä saa niin mukavan, että se jalassa jaksaa koko laskupäivän. Jäykkyytensä puolesta (90) soveltuvat kaikentyyppiseen laskemiseen, kovinta hyökkäilyä lukuun ottamatta :) Näihin voi myös vaihtaa TR kärkipalan (ei mukana, pitää hankkia erikseen) jolloin skinnailukin onnistuu esim Shift siteellä.

Nouto Helsinki 00350 tai postitus ostajan laskuun.

Jos hinta tuntuu kovalta (ei pitäisi), niin tarjoa jotain.

Koko: 
25.5
Hinta: 
150,00 €
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty