Osta pala historiaa!

Uusi ja käyttämätön Wilderness Experience Original Klettersack

Linkissä https://www.wildernessexperience.net/ lisää tietoa, tässä tiivistetysti:

Greg ja Jim Thomsenin perustama Wilderness Experience toi vuonna 1974 markkinoille repun nimeltä Klettersack. Tästä mallista tuli yksi reppumallien ikoneista, jota on kopioitu useiden valmistajien toimesta vuosikymmenten ajan. Wilderness Experiencen taru loppui 80-luvulla ja veljekset siirtyivät muihin hommiin. Jim toimi mm. JanSportin ja Eastpakin euroopan toimintojen johtajana. Vuonna 2019 Jim osti takaisin oikeudet Wilderness Experiencen brändiin ja päätti valmistaa erän Klettersack-reppuja täysin alkuperäisen mallin ja materiaalien mukaan.

Reppu on yksinkertainen pussimalli, ylhäältä avoin ja suljetaan kiristysnyörillä. Läpässä on vetoketjullinen tasku, johon mahtuu melkoisesti tavaraa. Repun kapasiteetti on 28 litraa.

Materiaali Corduraa, pohja aitoa nahkaa. Repussa 11 kpl aidosta nahasta valmistettua kiinnityspistettä, Lash Tabia, joihin voi kiinnittää vaikka lisätaskut, joogamaton, sukset, tai ihan mitä vaan. Alaosassa lenkki esim. jäähakulle, kävelysauvoille tai vaikka sateenvarjolle.

Topatut olkahihnat ja yksinkertainen lantiovyö. Kaikki helat ovat metallia ja alkuperäisen mallin mukaisia. Tästä repusta ei juuri muovia löydy!

Hinta Suomeen tuotuna alveineen n. 185 euroa. Nyt satasen halvemmalla, eli 85 euroa + postikulut.

Hinta: 
85,00 €
Paikkakunta: 
Helsinki
Postitus: 
Kyllä

Myyty