Käytetty, käytetyssä kunnossa oleva Black Diamondin laskureppu. Reppu on ehjä ja reiätön. Remmit ja lukot ovat toimintakuntoisia. Ulkoisesti löytyy uskottavuutta lisäävää kulumaa. Reppu istuu hyvin selkään muotonsa ja kevyiden lantiovyön ja rintaremmin ansiosta. Lantiovyössä evästaskut.

Repun sivuilta löytyvät tukevat kiinnitykset suksille A-frame-tyyliin. Edessä on kiinnityslenkki köydelle, hakulle tai suksille. Kannen alta löytyy hyvä pakkaushihna pitkälle köysinipulle. Lumilaudan kiinnittämiseksi käyttäjän täytyy olla randoilijaa tai telluilijaa innovatiivisempi.

Reppu on päältä avattava: ei ole jäätyvää vetoketjuja eikä sen vällin jääviä kankaita. Asia, jota alkaa arvostamaan, kun nousukarvoja pakkaa reppuun useamman kerran päivän aikana. Oma tasku lumivyörytarvikkeille löytyy repun etuosasta.

Kauppaan kuuluu toimiva Avalung Element. Avalung on kevyt hengitysputki auttamaan vyörystä selviytymiseen. Se ei lisää repun painoa tai syö tilavuutta merkittävästi. S/M koko reppu on valmistajan mukaan 30 litraa. Arvioisin, että pitää reilusti paikkaansa.

Lisää tietoa repusta esimerkiksi täältä: https://youtu.be/6j-v9s8VoD4

Maksu mieluiten Mobile Payllä tai Nordean Siirrolla. Repun kanssa on koirailtu. Myynnissä myös muualla.

Hinta noudettuna Espoon Nuuksiosta.

Apusanoja: vyöryreppu laskettelureppu laskettelu rando randonnee splitboard nousukarvat skinit skinnaus skins piippari sondi lumi vyöry avalanche vapaalasku freeride alpine touring tellu telemark jääraudat crampons hakku jäähakku pieps orthodox voile arva mammut jones ozone

Koko: 
S/M (30 litraa)
Hinta: 
50,00 €
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 

Myyty