Nopeasti kuivuva ja poikkeuksellisen hengittävä miesten vedenpitävä ulkoilutakki, joka edustaa uusinta uutta Gore-Tex -teknologiaa.
Koko on L

Takki on suunniteltu erityisen hyvin soveltuvaksi talviurheiluun vuoristo-olosuhteissa, kuten skinnaukseen, vapaalaskuun ja takamaastojen vaellushiihtoon.
Takin päämateriaalina toimii polyamidista valmistettu, täysin veden- ja tuulenpitävä kaksikerroksinen Gore-Tex Active Shakedy™ -kangas. Uutta vedenpitävien materiaalien huipputeknologiaa edustava Gore-Tex Active Shakedy™ -kalvorakenne on poikkeuksellisen hengittävä, kevyt ja nopeasti kuivuva. Vesipisarat jäävät helmeilemään kankaan pinnalle valuen pois, jolloin veden imeityminen kankaaseen estyy, ja takki pysyy kevyenä ja kuivana. Yläselässä on reilun kokoinen kaistale joustavaa Gore-Tex Topo -kangasta, jonka aniosta kehon laajat liikeradat mahdollistuvat ja takki mukailee ylävartalon liikkeitä kiristämättä. Takin sisävuori koostuu tarkoin sijoitellusta QuadFusion™ -eristeestä ja verkkomaisesta vuorikankaasta, joiden avulla takin lämmittävyys ja hengittävyys on saatu optimoitua.

Takki on ihan uutta vastaava, ja sen ovh. on 499€, joten tästä reilusti alle puoleen hintaan.
https://www.haglofs.com/fi/en-fi/l.i.m-gtx-shakedry-hood-men/p/604360-4F...?

Nouto Espoo Mankkaa, tai voin myös lähettää ostajan kustannuksella ja vastuulla.

Koko: 
L
Hinta: 
220,00 €
Tärkeä lisäosa tai ominaisuus: 
Ultratekninen GTX, Shakedry, Quad fusion
Paikkakunta: 
Espoo
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
SPP
Re: 2-kerros gore-tex kuoritakki Haglöfs L.I.M GTX Shakedry...

Moro,

Vieläkö Shakedry löytyy? Jos hinnassa on reilun jätkän tinkausvaraa ja menee 186/88 kokoiselle ukolle fiksusti, niin voitais hieroo kauppoja.

Yst. Sampsa
0504638006