Arvonta: voita ilmainen Ankarat avotunturit -kurssi

Relaa.com ja Ankarat avotunturit arpovat yhdelle onnekkaalle Relaa.comin yhteisön jäsenelle ilmaisen Ankarat avotunturit -kurssin. Palkinto on kaksipäiväinen Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssi, jota on tarjolla useina viikonloppuina eri paikkakunnilla.  Kurssin arvo on 190 euroa (sis. ALV). Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä ei voi muuttaa rahaksi tai luovuttaa eteenpäin. Mikäli voittaja on jo käynyt kyseisen kurssin, voi hän valita palkinnoksi minkä tahansa talven 2016 Ankarat avotunturit -erikoiskursseista. Arvonta aika on 10.12.-17.12.2015

Arvontaan osallistuminen on yksinkertaista. Alla olevan arvontakoneen avulla voit vieraille Ankarat avotunturit ja Relaa.com Facebook-sivuilla, seurata Ankarat avotunturit ja Relaa.com Twitter-tilejä tai jakaa kilpailun seuraajillesi Twitterissa. Jokaisella suorittamallasi toiminnolla ansaitset itsellesi yhden arpalipukkeen, joita voit siis kerätä yhteensä viisi kappaletta. Muista siis käyttää hyödyksesi kaikki osallistumistavat maksimoidaksesi voittomahdollisuutesi. 

Arvonnan suorittaa Relaa.com 18.12.2015. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti 19.12.2016 mennessä ja voittajan tulee ilmoittautua valitsemalleen kurssille 31.12.2016 mennessä. Relaa.com julkaisee voittajan nimen kanavissaan voittajan antaessa tähän luvan.

Osallistu arvontaan

 

Lisätietoa Ankarat avotunturit -kursseista:

Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen on kaksipäiväinen teoriaosuudesta ja harjoitusretkestä koostuva intro-kurssi, jonka jälkeen voit jatkaa matkassamme vaativammille hiihtovaelluksille. Kurssin opeista on myös iloa, vaikket pidemmille ahkionvetoretkille aikoisikaan. Opetetut tekniikat ja niksit toimivat sovellettuna yhtälailla myös takamaastolaskijan tai talvikiipeilijän lähestymismarssilla ja telttaleirissä.

Talven 2016 kurssit:

-      Iso-Syöte, Pudasjärvi; 9.-10.1.2016

-      Messilä, Lahti; 16.-17.1.2016

-      Messilä, Lahti; 23.-24.1.2016

-      Tampere; 23.-24.1.2016

-      Solvalla, Nuuksio; 6.-7.2.2016

Lisätietoja Ankarat avotunturit -sivuilta.


 

Arktisen retkikunnan turvallisuusharjoitus ja Jääkarhuturvallisuuden jatkokurssi – kaksi kurssia kerralla! Turvallisuusharjoituksessa harjoitellaan heikkojen jäiden, keittimen käytön, telttapalon ja jääkarhujen aiheuttamien riskien hallintaa ja minimointia. Seuraavana päivänä syvennetään jääkarhuturvallisuutta erillisen jatkokurssin muodossa. Kurssit sisältävät paljon käytännön harjoituksia ja tilanteenmukaisia ammuntoja.

Kurssit pidetään Kouvolassa 9.-10.1.2016. Paikalla mökkimajoitus.

Lisätietoja Ankarat avotunturit -sivuilta.


 

Toiminta erityistilanteissa -kurssilla opetellaan leiriytymään raivoavassa myrskyssä, liikkumaan turvallisesti mannerjäätiköllä ja jyrkillä lumirinteillä sekä tutustutaan lumiturvallisuuteen. Kurssin aiheita käsitellään ahkioita vetävän hiihtoretkikunnan näkökulmasta.  Lisäksi sään salliessa rakennetaan iglut. Tämänkin kurssin pääpaino on käytännön harjoittelussa, jota pohjustetaan lyhyellä teoriapaketilla.

Kurssi pidetään Kouvolassa 30.-31.1.2016.

Lisätietoja Ankarat avotunturit -sivuilta.

 

 

Arktisen retkikunnan lääkintähuolto -kurssilla käsitellään syrjäisille kylmille alueille suuntaavan retkikunnan ensiapu- ja lääkintähuoltovalmiuksia ja harjoitellaan myös käytännön ensiaputilanteita ja potilaan evakuointia. Kurssilla kouluttajana toimii kotimaisen retkikuntalääkinnän kärkinimi ja vuoristotaudista väitellyt LT Heikki Karinen.

Kurssi pidetään Orivedellä 13.-14.2.2016. Paikalla mökkimajoitus.

Lisätietoja Ankarat avotunturit -sivuilta.

 

Osallistumisehdot kursseille:

Kursseille osallistujan tulee olla täysi-ikäinen. Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita täysi-ikäisen holhoojan seurassa.

Osallistujilta ei edellytetä aiempaa retkeilykokemusta.

Osallistujilta edellytetään kohtalaista fyysistä kuntoa, seikkailumieltä ja säähän sopivaa talvivaatetusta.

Johdatus-kurssille osallistuminen edellyttää myös lämmintä makuupussia, makuualustaa ja hiihtovälineitä (myös latusuksilla pärjää). Tarvittavia varusteita on myös mahdollista vuokrata.

Kurssien hinnat sisältävät opetusmateriaalin, opastuksen sekä harjoituksissa käytettävän kaluston. Esim. Johdatus-kurssilla saat käyttöösi ahkion, teltan ja keitinlaatikon keittimineen sekä yhteisen erikoisvarustuksen.

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä