Haku Fjällräven Polar 2016 -tapahtumaan alkaa

Haku vuoden 2016 Fjällräven Polar- tapahtumaan alkaa keskiviikkona marraskuun 18. päivä. 300 kilometrinen talviseikkailu läpi arktisen tundran kuljettaa osallistujat koiravaljakoin Norjan Signaldalenista aina Ruotsin Lapissa sijaitsevan Jukkasjärven metsiköihin saakka. Mukaan haetaan hakuvideolla, jolle tulee kerätä ääniä. Kustakin maasta mukaan pääsee sekä yksi eniten ääniä saanut että toinen raadin valitsema hakija.

Fjällräven Polarin tarkoituksena on antaa tavallisille ihmisille mahdollisuus kokea talviretkeilyn hienoudet ja näyttää, että kuka tahansa oikeilla varusteilla ja tietämyksellä varustettu voi osallistua tähän elämänsä seikkailuun. Osallistuvien tulee olla täysi-ikäisiä ja terveitä; muutoin ei edellytetä aiempaa kokemusta talviretkeilystä tai koiravaljakkoajelusta.

Välillä kuljetaan ankarissakin oloissa, vaikka napapiirin sääolosuhteet ovatkin huhtikuun tienoilla melko vakaita. Osallistujat varustetaan Fjällrävenin puolesta ja koulutetaan talviretkeilyn saloihin asiantuntijoiden toimesta ennen lähtöä.

Hakuaika on 18.11-10.12.2015. Hakijat tekevät itsestään hakuvideon ja lataavat sen hakusivustolle. Hakuvideota kannattaa alkaa valmistella jo nyt ja ladata se heti haun alkaessa sivustolle, jotta ehtii kerätä ääniä mahdollisimman pitkään.

Paikkoja on 22 ja ne on jaettu maakohtaisesti, 2 per maa. Jokaisesta maasta eniten ääniä saanut pääsee mukaan Fjällräven Polariin ja raati valitsee toisen osallistujan. Suomesta mukaan otetaan kaksi osallistujaa. Fjällräven Polar järjestetetään 5.-10.4.2016.

Relaa toivoo, että joku lukijoista nappaa paikan ensi vuoden seikkailulle, sillä kyseessä on takuulla ikimuistoinen kokemus.

Kiinnostuitko? Perehdy tarkemmin vuoden 2016 Fjällräven Polar- tapahtumaan:

Hakusivusto

Youtube-video

Tietoa Fjällräven Polarista

Facebook/Instagram: #fjallravenpolar

Lähde: Fjällräven

 
Käyttäjän Samuli Pehkonen kuva

Samuli Pehkonen