Helsinki Adventure Night 2016 & Reel Rock Tour 11

Pyhä ylpeänä esittää: Helsinki Adventure Night 2016 & Reel Rock Tour 11

Pitkä hikinen päivä ja yö; unelmia, legendoja, kärsimystä ja saavutuksia. Yhdeksättä kertaa järjestettävä Helsinki Adventure Night tuo käsittämättömän kattauksen vuoden parhaita täyspitkiä outdoor-elokuvia Helsingin Savoy-teatteriin, 08.10. lauantaina. Tänä vuonna istumalihakset laitetaan taas kovalle kun elokuvia pyöritetään kellonympäri. Savoy-teatterista löytyy elokuvateatteritason uudet AV-laitteet, sekä loistavat tauko- ja jatkotilat! 

Tsekkaa eventti Facebookissa

Paikka: Savoy-teatteri. Kasarminkatu 46
Aika: 8.10. Lauantaina
Kello: 14.00 - 01.30

Liput: 27e (sis. alv 10%) 

Illan tähtivieraat: Neljä näkökulmaa seikkailuun. 

Illan pääpuhujaksi tulee Suomen virallinen reissumies ja seikkailija Rauli Virtanen. Rauli on käynyt maailman jokaisessa 194 itsenäisessä valtiossa. Vuosikymmenten kokemus kriisialueilta antaa kaikupohjaa tarinoille. Uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus on johdattanut tietä mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin ja kohtaamisiin. Nykyään Rauli kuvaa itseään rauhankirjeenvaihtajaksi. 

Muut illan esiintyjät: 
Juha Jumisko - Ultravuorijuoksija
Miikka Hast - Ammattilaisvapaalaskija
Milja Fromholtz - Seikkailublogaaja

Päivän aikana: 
Takaisin Pintaan - kotimainen sukellusdokumentti
Meru Film - Oscar-ehdokkaaksikin kärkkynyt palkittu vuorikiipeilydokumentti

Illan päättää perinteisesti Reel Rock Tour 11.

Jatkot myöhään yöhön.

Lipunmyynti verkossa www.lippu.fi 

Lippuja löytyy myös KiipeilyAreenalta & Kiipeilykauppa Camusta
- Ovelta saa lippuja päivänäytökseen ja muutama lippu säästetään iltatapahtumaan. 

OSTA LIPUT TÄSTÄ!

Tsekkka myös Helsinki Adventure Nightin Facebook-sivut

Tapahtuman ohjelma:

14.30 Takaisin Pintaan 
Takaisin pintaan kertoo neljästä suomalaisesta sukeltajasta ja heidän tovereistaan, jotka viranomaisia uhmaten hakevat menehtyneet ystävänsä vedenalaisesta luolasta kotiin. Luolasukellusryhmä kohtaa pahimman painajaisensa, kun kaksi ryhmän jäsentä menehtyy syvälle luolaan Norjassa. Onnettomuudesta selvinneet sukeltajat päättävät koota oman pelastusryhmän ja hakea menehtyneet ystävänsä luolasta pois sen jälkeen, kun kansainvälisesti koordinoitu nosto-operaatio todetaan liian vaaralliseksi. Hengenvaarallinen sukellus joudutaan suorittamaan sekä viranomaisilta että uutisvälineiltä salassa.

https://vimeo.com/147572613

16.30 Meru Film 
Ehdolla parhaan dokumenttielokuvan Oscar-ehdokkaaksi ja Sundance Film Festivalin yleisöpalkinnon saanut Meru on yksi parhaita vuorikiipeilydokumentteja, ikinä.

“Meru is more than a gripping tale of human resistance, survival and friendship with killer cinematography. It is a thoughtful meditation on life, death and everything in between." -NEWSWEEK

After suffering dramatic set backs in their lives, three close friends who are among the world’s best professional climbers battle their complicated pasts, inner demons and nature’s harshest elements in an attempt to confront the Shark’s Fin on Mount Meru, the most technically complicated and dangerous peak in the Himalayas, one that has never been scaled to completion. Featuring Conrad Anker, Jimmy Chin, Renan Ozturk, Jon Krakauer, and Jenni Lowe-Anker.

https://www.youtube.com/watch?v=YvS6O9lVkkg

18.00 1. Väliaika: Aulatilassa baari auki, loistavaa livemusaa ja iso kattaus kumppaneita esillä.

19.00 Seikkailuilta - 4 näkökulmaa seikkailuun

Rauli Virtanen 

Suomen virallinen reissumies. Rauli on käynyt maailman jokaisessa 194 itsenäisessä valtiossa. Vuosikymmenten kokemus kriisialueilta antaa kaikupohjaa tarinoille. Uteliaisuus ja ennakkoluulottomuus on johdattanut tietä mitä ihmeellisimpiin seikkailuihin ja kohtaamisiin. Nykyään Rauli kuvaa itseään rauhankirjeenvaihtajaksi. 

Miikka Hast

Pitkän linjan kilpa- ja ammattilaisvapaalaskija vie meidät maailman vuorille ja syviin puutereihin. Itsensä ylittäminen, rohkeus ja oppiminen ovat tehneet harrastuksesta ammatin. Maailman turut kiertänyt rovaniemeläinen on myös nähnyt miten ilmastonmuutos vaikuttaa meidän kaikkien seikkailuihin.

Juha Jumisko

Kokenut pitkienmatkojen vuorijuoksija valaisee miten fysiikka ja psyyke kestää jopa viikkojen yhtämittaista rasitusta. Maratonilta innostuksen juoksemiseen saanut, tuhansia kilometrejä vuorilla kiertänyt Juha osallistui maailman pisimpään, 920 kilometrin non-stop vuorijuoksutapahtumaan Pyreneillä. 13 päivän matkan aikana nousumetrejä karttui huikeat 49000m. Periksiantamattomuus ja sitkeys eivät liene vieraita termejä Juhalle. 

Milja Fromholtz

Milja on lumeen rakastunut seikkailija ja bloggari. Kuluneen sapattivuoden aikana tie on kuljettanut yksinäistä reissaajaa Jäämereltä  Aasian kallioille. Milja haluaa rohkaista kaikki omiin seikkailuihin ja kirjoittaa, mitä matkan varrella sattuu ja tapahtuu Pipo silmillä -blogissaan

21.00 2. Väliaika: Aulatilassa baari auki, loistavaa livemusaa ja iso kattaus kumppaneita esillä.

22.00 Reel Rock Tour 11

Kansainvälinen kiipeilyn elokuvafestivaali kiertää maailmaa jo yhdennentoista kerran. Mukana on viisi elokuvaa maailman johtavilta alan tuottajilta. Tämän vuoden elokuvat ovat: Young Guns, Boys in the Bugs, Brette, Rad Dad & Dod's Delight. Katso tarkemmat speksit Reel Rock Tourin sivuilta. 

https://www.youtube.com/watch?v=Ju3cJbQHgEs

23.X0 Jatkot ja live!

Ilta jatkuu pitkällä yöhön.
 

Illan musiikista vastaa:
DJ A. Myllykoski
 
01.30 Tupa kiinni
 
Tapahtuman mahdollistavat

PYHÄ

Protect Our Winters
KiipeilyAreena
Petzl
Kiipeilykauppa Camu
Bliss Adventure  
Pyhä-Luonton kansallispuisto

Mediakumppanit:
Relaa.com

Lipunmyynti:

Osta liput verkosta!

Lippuja myynnissä myös ovelta (30e).
Takaisin Pintaan -lippuja voi ostaa myös ovelta (10e)

Media- ja yhteistyökyselyt

Juha Viitala, 040-7550666
Tuottaja

Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä