Helsinki Adventure Night rokkasi!

Helsinki Adventure Night onnistui lähes nappiin. Elokuvannälkäinen väki löysi Bio Rexiin kiitettävästi ja tupa oli täynnä. Leffasalista purkautui sateiseen yöhön noin 650 hiihto- ja kiipeilyleffoista inspiroitunutta. Mutta miksi lähes nappiin?

 

Ainoan miinuksen kuittasi jenkkiläinen One for the Road -hiihtoleffa. Epävirallisen ovensuugallupin lopputulema oli lahjomaton: pätkä oli puoli tuntia liian pitkä. Erikoinen hazardi Teton Gravity Researchiltä, joka tunnetaan laadukkaista tuotannoistaan?

 

Illan pidetyimmän leffan tittelin nappasi Vertical Sailing, hulvattoman kiipeilyremmin reissu Grönlannin komeille rantakallioille. Kapteeni Bobin paikalle kipparoimina neljä heppua tikkasivat kunnioitettavan määrän uusia reittejä upeissa puitteissa. Sateisia päiviä varten tyhjän päällä roikkuvaan leiriin oli varattu mandolino ja haitari!

 

Tapahtuman pääarkkitehti oli Juha ”Putte” Viitala. Suomen outdoor-yhteisö on touhukkaalle Viitalalle kiitoksen velkaa. Mies on tuonut maahan leffapläjäyksiä jo monta vuotta – ja lisää on kuulemma luvassa! Helsinki Adventure Night tulee myös 2012.

 

Tapatumasta tekivät mahdollisen mainiot kumppanit: Head, Beal, Petzl, Mandala, Maxsport, The North Face ja Toyota Kiipeilyareena. Ai niin, ja Relaa.com!

 

(Kuvia tulossa stoorin kylkeen pian!)

 

 

Relaa.com oli Helsinki Adventure Nightin tapahtuman järjestäjäkumppani. Juha Viitala on Ulko-kollektiivin jäsen.

Geolocation
Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=37800.0

Artturi Kröger