Helsinki Adventure Night -tapahtuma kokoaa ulkoilukansan yhteen

Marraskuun viimeisenä lauantaina Helsinki Adventure Night kokoaa jälleen Etelä-Suomen ulkoilijat saman katon alle. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on löytänyt kodin BioRexin tunnelmallisesta elokuvateatterista, jossa ollaan nyt neljättä vuotta peräkkäin. "Pientä painetta olisi löytää tosin suurempi tila jostain, kun tapahtuma on ollut joka vuosi loppuunmyyty. Toisaalta sijainti on todella hyvä ja tila toimii erinomaisesti tämän tyyppiseen tapahtumaa, joten Rexi on ollut toistaiseksi paras ratkaisu", toteaa tapahtuman tuottaja Juha Viitala.

Ueli Steck tulee käymään

Swiss Machine, Ueli Steck tulee pitämään tapahtumaan tunnin luennon omasta treenaamisesta, valmistautumisesta sekä kovista soolo- ja ensinousuista. Ensi kertaa Suomessa vieraileva Ueli on houkutellut tapahtumaan vieraita pidemmältäkin Suomesta ja aina Sveitsistä saakka. "Minulla oli pitkään haaveena tuoda todellinen kiipeilyn superstara tapahtumaan. Mikäli näyttää, että kaikki tästä dikkaa ja se tuo tapahtuman kävijöille lisäarvoa, niin tästä voisi yrittää tehdä tradition", Juha toteaa.

Uusia kumppaneita mukana

Tänä vuonna tapahtumassa on mukana useampi maahantuoja, joten uutta gearia on mukavasti näytillä. Kannattaa myös ottaa pankkikortti mukaan! 

Toyota Kiipeilyareena
Pohjoismaiden, tai ehkä maailman siisten sisäkiipeilykeskus! Kiipeilyareena toimii tapahtuman tämän vuoden pääyhteistyökumppanina. Salmisaaressa sijaitseva keskus lienee tuttu kaikille pääkaupunkiseudun kiipeilijöille, mikäli vielä paikka tutustumatta, niin 27 metriä korkeat muotoseinät ovat viimeistään vierailun väärti.   

Suunto

Kotimainen ylpeys, maailman johtava urheilijoiden ja seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien valmistaja. Suunto tuo näytille uusimpia Ambit 3-urheilukelloja. Suunto on myös Ueli Steckin sponsori.

The North Face
North Face on ollut mukana tapahtumassa alusta saakka ja ”nortti” ei varmaan esittelyitä kaipaa. Testattavana on uusia, kevyitä ja monikäyttöisiä Thermoball-takkeja.

Never one place - Always on jacket

The North Face tuo Helsinki Adventure Nightiin Thermoball-takin yhteistyössä Scandinavian Outdoor –myymälän kanssa. ThermoBall™ on ainutlaatuinen lämmöneriste, joka on kehitetty The North Face® ja PrimaLoftin® yhteystyönä. Tuote soveltuu erinomaisesti vuorikiipeilyyn, veneilyyn tai maailman valloitukseen, koska materiaali kestää paremmin kosteutta kuin untuva ja kastuessaan säilyttää ilmavuutensa sekä lämpöarvonsa. Takki pakkautuu omaan taskuunsa ja kulkee mukanasi näppärästi seikkailusta toiseen.

Helsinki Adventure Night Special –hinta lauantain 29.11.2014 tapahtumassa. Thermoball Jacket (ilman huppua) 155 € ja Thermoball Hoodie Jacket 159 € naiselle tai miehelle. Maksu pankki/luottokortilla tapahtumassa ja toimitus kotiin tai nouto Forumin myymälästä. Tervetuloa sovittamaan höyhenen kevyttä Thermoball-takkia The North Facen ständille.

Outdoor-kirppiksen ja Helsinki Adventure Nightin aikana on myynnissä myös erä The North Facen –mallikappaleita! 

Scarpa
Italialaisista vuori- ja kiipeilykengistä tunnettu Scarpa on jo klassikko, mutta viime vuosina on tehnyt todellisen läpimurron uusilla mallistoilla ja Scarpat komistaakin yhä useamman kiipeilijän varustehyllyä nykyään myös Suomessa. Scarpan vuori- ja kiipeilykenkiä testattavana ständillä. Scarpa on myös Uelin sponssi.

Petzl
Jokaisen räkistä tuttu Petzl on myös tapahtuman pitkäaikainen tukija ja varmasti jokaiselle tuttu tuotemerkki. Petzlin ohjekirjoista ja tuotekatalogeista on tullut haluttua tavaraa joka vuosi. Käy siis poimimassa omasi ja tsekkaa samalla tulevan vuoden uutuuksia. Myös Petzl on Uelin tukija.

Rock Sport Magazine

Pitkään odotettu, suomalainen kiipeilylehti on nyt täällä. Lehden toinen numero pitäisi löytyä höyryävän kuumana suoraan painosta tulleena. Laadukkaita matkakertomuksia, henkilökuvia ja kama-artikkeleita. Jokaisen kiipeilijän velvollisuus tilata kotiin!

Mandala Travel
Suomen johtaja vuorimatkojen järjestäjä. Mandalan kautta pääset mukavasti ja turvallisesti lähes kaikille merkittäville vuorialueille maailmassa. Uudet GoGo-lähdöt ovat edullinen tapa päästä kiipeämään.

Tapahtumassa mukana myös

Sveitsin Helsingin suurlähetystö
Svetsin lähetystö jeesaa Uelin logistiikassa tapahtumapaikalle.

Mano & Mano
Pitkään Nepalissa avustustyötä tehnyt pieni, suomalainen järjestö.

Suomen Alppikerho
Pitkän linjan perinteikäs kiipeilyseura, joka on omistautunut erityisesti vuorikiipeilykulttuurin kehittämiseen.

Outdoor-kirppis

Varsinaista tapahtumaa ennen järkätään myös outdoor-kamakirppis. Hyvä mahdollisuus päästä vanhoista kamoista eroon ja hankkia uutta. Kirppiksen sisäänpääsy on maksuton. 
Outdoor-kirppiksen aikana on myynnissä myös erä The North Facen –mallikappaleita! 

Lisätiedot:
http://www.relaa.com/han
http://www.relaa.com/tapahtuma/suomen-alppikerhon-outdoor-kirppis

Anonyymi