K2 Free’kendissä vakuuttava osanottolista – naislaskijoita kaivataan lisää!

Kuvat: Teemu Lahtinen ja Arttu Muukkonen

22.–24. maaliskuuta Pyhällä laskettavan K2 Free’kendin kilpailuihin on osallistumassa tukku nimekkäitä kotimaisia laskijoita. Erityisesti lautailijoiden kesken on odotettavissa tiukkaa taistoa, sillä kutsusarjaan osallistumisensa ovat jo vahvistaneet muun muassa Antti Autti, Joel Lahti, Hans Kestilä, Tero Poikajärvi, Niko Lehtola ja Iso-Syöte Freeride -kisassa voiton napannut Janne Lääkkö, joka sai voittonsa myötä kutsun Free’kendiin. Myös Miikka Hast on tulossa Pyhälle kyseisenä viikonloppuna ja hänetkin on kutsuttu kisoihin mukaan.

Tuttuja ja kovia nimiä löytyy myös tellu- ja suksisarjoista: Antte Lauhamaa, Niki Juurinen, Teemu ”Temppu” Ripatti, Juuso Kivikoski, Aleksi Laitinen, Jussi Anttonen ja Tatu Salo. Lähtölistat täyttyvät tapahtuman lähestyessä. Muun muassa Iisko Heiskanen painii vielä päätöksensä kanssa, koska samana viikonloppuna on miehen kotikeskuksessa Myllymäessä kisat, joihin olisi myös kiva osallistua.

Free’kendissä kisaillaan kutsu- ja harrastesarjoissa. Viikonlopun aikana parhaiten pärjänneet laskijat kruunataan kukkulan kuningattareksi ja kuninkaaksi. Vaikka jaossa onkin kuninkaallista ylhäisyyttä, Free’kendissä ei kilpailla hampaat irvessä vaan rennolla fiiliksellä – pääasia on hauskanpito ja hyvässä seurassa laskeminen. Tapahtuman ohjelmassa on myös paljon muuta kuin kilpailuohjelmaa, esimerkiksi vapaalaskuklinikoita, välinetestausta ja joogaa.

Toistaiseksi osallistujalistat ovat hyvin miespainotteisia. Rohkeita naisiakin on jo ilmoittautunut, mutta järjestäjät toivovat heitä enemmän mukaan tapahtumaan. Missä olette tellutellervot ja muut aktiiviharrastajat? 

 

Kuninkaallinen ylhäisyys ratkeaa kolmessa eri kisassa

Perjantaina 22.3. puolen päivän aikaan lasketaan Go Pro Joker Ride, joka on banked slalom -henkinen hauska offarirata Pyhän Sinisen rinteen ja Huippuhissin välimaastossa. Kisa käydään knock out -systeemillä eli kahdesta laskijasta parempi etenee jatkoon. Joker Ride -kisan harrastesarjan parhaalle lautailijalle on luvassa kutsu Antti Autin tapahtumaan, joka järjestetään Ounasvaaralla myöhemmin keväällä.

Perjantai-iltapäivällä skinnaillaan ja lumikenkäillään Pyhän lähioffareilla Salomon Poker Rando -kisa. Reitin varrelta jokainen osallistuja kerää itselleen viisi pelikorttia. Voittaja on se, jolle sattuu paras pokerikäsi. Nopeudesta on sen verran etua, että ensimmäisenä maaliin ehtivä saa vaihtaa kolme korttia, toinen kaksi ja kolmas yhden. Korttikädet lyödään pöytään lauantaina ennen palkintojenjakoa ja tapahtumaillallista.

K2 Free’kend huipentuu lauantaina Haglöfs Freeride -kisaan, joka lasketaan legendaarisella Aittokurun ”seinällä”. Aitossa on jo laskettu usean viikon ajan eli pohjat ovat hyvällä mallilla. Tunturihuhun mukaan Huttu-Ukko kävi syksyllä raivaamassa Aitosta puskia ja muuta aluskasvustoa kilpailijoiden iloksi. Linjoja on siis löydettävissä viime vuotta helpommin.

Tapahtumassa on luvassa tukku hienoja palkintoja, muun muassa Go Pron kypäräkameroita, Salomon Guardian -siteet, City Sportin lahjakortteja (300 € ja 200 €), Arvan lumiturvallisuusvälineitä, Haglöfsin reppuja ja hissilippulahjakortti Pyhälle.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy osoitteista ski.pyha.fi/k2freekend ja facebook.com/k2freekend 

Myös Relaa seuraa tapahtumavalmistelujen etenemistä.

Relaa.com on K2 Free’kendin mediakumppani. Muita yhteistyökumppaneina ovat K2City SportGo ProSalomonHaglöfskahvila KauppayhtiöSauna beanies & wearAnttisworld.comArvaSmith ja Carlsberg House 98530

Geolocation
Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=44410.0
Käyttäjän Relaa kuva

Relaa

Elämä ulkona - Relaa netissä