Relaa kerää jälleen kesäkuvagalleriaa ja suunnittelee kalenteria - lähetä oma otoksesi!

Relaa etsii jälleen kuvia kesäisistä aktiviteeteista. Julkaisemme jo lähes perinteeksi muodostuneen kesäkuvagallerian elokuun lopulla. (Aiemmin julkaistu vuonna 2012 ja 2013)

Jos olet ollut reissussa - joko omalla pihalla tai kaukomailla - ja haluat saattaa kuvasi muiden nähtäville, on Relaan kesäkuvagalleria siihen loistava tapa!

Tee näin: lähetä enintään viisi ottamaasi kuvaa (pitkä sivu minimi 1500 pikseliä) osoitteeseen kuvat at ulko.fi, ja kerro otoksesta muutamalla sanalla tai lauseella - ainakin missä kuva on otettu ja milloin, ja millainen tausta kuvaan liittyy. Voit miettiä esimerkiksi sitä, millaisessa tilanteessa kuva on otettu, tai miksi pidät kuvasta itse. Lähetäthän kuvat torstaihin 28.8. mennessä.

Julkaisemme kuvat Relaan kesäkuvagalleriassa elokuun lopulla. Emme maksa galleriakuvasta palkkiota, mutta emmepä vaadi kuviin muita oikeuksiakaan.

 

Mahdollisuus saada kuvasta palkkio ja oma ulkoilukalenteri

Kuva Saanan laelta Norjan suuntaan heinäkuussa 2014. Onneksi vaeltajat tulivat profiiliin mukaan. (Kuva: Arttu Muukkonen)

Suunnittelemme myös relaalaisten kuvien painattmista tyylikkääksi vuosikalenteriksi. Siihen etsimme hyviä hires-vaakakuvia, ja jos ja kun saamme projektin toteutetuksi, maksamme julkaistavista kuvista asiallisen palkkion. Otamme erikseen yhteyttä kuvien lähettäjiin, jos ne sopisivat vuosikalenteriin. Jos et halua kuvaasi suunniteltavan kalenteria varten, ilmoitathan siitä sähköpostissa.

 

Ei muuta kuin kesäkuvavarastoja kaivelemaan!

Arttu Muukkonen