Relaa.com 2017 kesäkuvakisa

Kesä on jo hyvällä mallillaan eikä lämpöjenkään puolesta ollenkaan hullumpi, mitä nyt tätä kirjoittaessa Tammisaaressa sijaitsevan mökin laiturilla joutui toppatakin laittamaan päälle. En silti valita, sillä eilen oli oikein mukavan aurinkoiset +25c samalla laiturilla. Kelit ovat tähän mennessä olleet oikeastaan mukavan vaihtelevia. Pohjoisessa laskukausi jatkui ennätyksellisen pitkään, kun taas etelässä vesiurheilukausi on erittäin hyvässä vauhdissa lämpimien vesien ansiosta. Avattiinpa toukokuussa Espoossa Suomen suurin vesiurheilukeskuskin, jossa pääsee sup-lautailun ja melonnan lisäksi harrastamaan myös Wakeboardingia kaapeliradalla. Samaan aikaan Kilpisjärvellä voi vielä käydä avantouimassa. Tästä päästäänkin itse aiheeseen eli Relaa.comin kesäkuvakisaan.

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN

Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset. Kuva on otettava ulkona ja sen on liityttävä liikuntaan tai ulkoiluun. Aihealueita on kaksi, levollisuus ja vauhti, muutoin taiteilijalla on täydet vapaudet toteuttaa itseään. Kuva on otettava 7.7-4.8.2017 välisenä aikana. Kuvan tekninen toteutus ei ole pääosassa, vaan taiteellinen sisältö. Toisinsanoen kisan voittoon ei vaadita kallista järjestelmäkameraa, vaan sisällöltään hyvin toteutettu kännykamerakuva kelpaa myös. Myös kuvankäsittelylle on taiteilijalla vapaat kädet. Lyhyesti tunnelmaltaan paras kuva voittaa. Äärisuoritus ei välttämättä ole avain voittoon. Kilpailuun osallistutaan julkaisemalla ulkoiluaiheinen kuva Instagramissa käyttäen hästägejä #relaacom ja #relaakesäkuvakisa2017. Kilpailuun voi osallistua myös lähettämällä kuvan sähköpostilla osoitteeseen info@ulko.fi otsikolla #relaakesäkuvakisa2017. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun niin monella kuvalla kuin haluaa. Ainoastaan yksi kuva samalta henkilöltä voi olla 10 parhaan joukossa. Osallistujalla tulee olla täydet oikeudet kuvaan. Kuva ei saa rikkoa Suomen lainsäädäntöä, tekijänoikeuksia, muita immateriaalioikeuksia eikä se saa olla loukkaava, epäsiveellinen tai hyvien tapojen vastainen. Osallistuja sitoutuu puolustamaan järjestäjiä kuvaa koskevilta kolmansien osapuolten vaatimuksilta siten, ettei kilpailuun osallistumisesta eikä siihen liittyvän kuvan käytöstä aiheudu järjestäjille mitään kuluja, velvoitteita tai vahinkoa. Järjestäjillä on oikeus julkaista voittanut kuva Relaa.com sivustolla ilman erillistä korvausta. Lisäksi järjestäjillä on oikeus julkaista kaikki kilpailuun osallistuneet kuvat internet-sivuillaan sekä sosiaalisen median kanavissaan ilman erillistä korvausta kilpailuun liittyvissä yhteyksissä. Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvien luvaton luovuttaminen kolmannelle osapuolelle on kielletty.

OSALLISTUMISKELPOISUUS

Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Relaa.comin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa. Osallistumisessa ei ole ikärajaa.

PALKINNOT

Kilpailun pääpalkintona on Gibbon Classic Line X13 XL Tree Pro Set slackline-paketti. Toinen ja kolmas sija saavat Lehmus Roasteryn maistelupaketin nautittavaksi. Lisäksi pääpalkinnon voittanut kuva julkaistaan Relaa.com facebook-sivun kansikuvana. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanit sekä edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

VOITTAJIEN VALINTA JA PALKINTOJEN LUNASTUS

Kilpailun arvovaltainen tuomaristo valitsee 10 parasta kuvaa molemmista aihealueista, jotka Relaa.comin lukijat laittavat lopulliseen paremmuusjärjestykseen. Voitosta ja sen lunastamisesta ilmoitetaan voittajille henkilökohtaisesti Instagramin tai sähköpostin välityksellä. Kilpailun pääpalkinnon voittaja julkistetaan järjestäjien internet-sivuilla sekä Relaa.com:n sosiaalisen median kanavissa.

SÄÄNNÖISTÄ

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeudet sääntömuutoksiin. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä, jotka vaikuttavat kilpailuun osallistumiseen. Järjestäjällä on oikeus muuttaa, jatkaa tai keskeyttää kilpailu järjestäjän päätöksellä teknisen ongelman tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi. Osallistujilla ei tässä tapauksessa ole oikeutta korvaukseen. Kilpailu ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa. Hyviä kuvia ja onnea kisaan!

Tomi.T