Relaan & Petzlin RocTrip-valokuvakisa alkaa – voittaja matkaa Argentiinaan kiipeilemään


Relaa.com ja Petzl järjestävät RocTrip 2012 -valokuvauskilpailun. Sen voittaja lähtee ainutkertaiselle kiipeilymatkalle Argentiinaan marraskuussa 2012. Matkan arvo on noin 1400 euroa. Muina palkintoina on Petzl Tikka2 Core -otsalamppuja. Sellaisen saa jokaisen kisaviikon parhaaksi äänestetyn kuvan ottaja sekä arpomalla valittu satunnainen äänestäjä.

Petzl RocTrip 2012 -valokuvakilpailu on jo käynnissä! Se kestää 14. syyskuuta 2012 saakka. Ripeys kannattaa: mitä aiemmin kiipeilyaiheisen kuvasi lähetät, sitä useammassa viikkoskabassa se on mukana ja sitä suuremmat mahdollisuudet sinulla on napata Petzl-otsalamppu.

RocTrip-valokuvauskilpailu on avoin kaikille Relaa.comiin rekisteröityneille, jotka pystyvät liidaamaan vähintään 5c/6a-tasolla ja hallitsevat köysitekniikoiden perusteet, kuten kiipeilijän varmistamisen. Kisaan osallistujan tulee asua Suomessa ja täyttää osallistumiskaavake. Kilpailukuva voi olla joko aiemmin julkaisematon arkistohelmi tai uusi kuva. Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kuvalla.


ranska, kiipeily, france, climbing, kallio, köysi


Jos et ole vielä rekisteröinyt Relaa.comiin, voit tehdä sen täältä. Kisakuvat saadaan kaikkien nähtäville ja äänestettäväksi heti, kun riittävä määrä kuvia saadaan laariin gallerian avaamiseksi.


Äänillä voittoon

Paras kuva valitaan summaamalla yleisöäänestyksen tulos ja tuomariston näkemys.

Tuomaristoon on kutsuttu Antti Blåfield (Vandernet Oy:n toimitusjohtaja), Veikka Gustafsson (vuorikiipeilijä, Outdoor Media Oy:n toimitusjohtaja), Arttu Muukkonen (ulkoiluvalokuva-asiantuntija, Relaan Vapaalaskuiltamien tuottaja) ja Juha Viitala (kiipeilyasiantuntija, Relaan Helsinki Adventure Night -leffatapahtuman tuottaja).

Tuomaristoon vetoaa omaperäisyys, esteettisyys ja kiipeilyteeman välittyminen. Kilpailun voittaja julkistetaan 29. syyskuuta 2012.

Petzl RocTrip-kuvakisan pääpalkinto luovutetaan Helsinki Adventure Night -tapahtumassa 12. lokakuuta 2012. Argentiinan kiipeilymatkan ajankohta on 18.–27. marraskuuta 2012.

Ja eikun suljin laulamaan!


chamonix, jäätikkö, glacier, ice, kiipeily


Kilpailuun osallistuvien kuvien käyttöoikeuksista: kuvan ottaja antaa luvan Relaa.comille käyttää ja julkaista valokuva kilpailusivulla internetissä koko kilpailun ajan. Relaa.com ei myy valokuvia tai niiden osia eteenpäin. Valokuvia voidaan käyttää myös Relaa.comin, Petzlin tai Vandernet Oy:n sivuilla 16.7.2012–30.6.2013, jotta yleisö ja tuomaristo voivat äänestää Valokuvaa, ja jotta voittajan nimen voi julkaista (verkossa ja lehdessä).

Jäikö kysyttävää? Lähetä sähköpostia osoitteeseen info(at)ulko.fi ja kirjoita otsikkokenttään viitteeksi "RocTrip-kisa".


Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=41127.0

Artturi Kröger