Salomon Freeski TV:ssä nähtiin Suomi-jakso

Salomonin netissä koko talven pyörivässä vapaalaskuohjelmassa, Salomon Freeski TV:ssä, nähtiin tällä viikolla Suomi-jakso, jonka laskijana ja isäntänä esiintyy AJ Kemppainen. Jakso oli kuvattu loka–marraskuussa Vuokatissa ja Rukalla. 

"Väkijoukkohan on tykännyt jaksosta yllättävänkin paljon, ja se lämmittää mieltä! Kiitos vain kaikille!", AJ kommentoi saamaansa palautetta Coloradossa, missä hän viettää talveaan.

"Monet on fiilistelly noita värejä ja eteenkin koko yleistunnelmaa, mikä tuosta pimeyden ja spottivalojen combosta tulee. Onhan se varmasti vähän erilaista matskua. Tavallisesti kuitenkin kuvataan aina auringonpaisteessa, oli se sitten BC:tä tai jenkkiparkkia. Harvemmin kuitenkaan sisätiloissa tai säkkipimeässä."

Alkutalven pimeys välittyi jaksosta katsojille ympäri maailman varmasti. Siitä Newschoolersin ja Youtuben kommenteissa mainittiinkin, samoin Vuokatin paippiputkesta. Kolmen ensimmäisen päivän aikana jakso sai Youtubessa ja Vimeossa katsojia noin 16 000.

"Parasta on ollut, että monet kaverit ovat täälläkin tulleet sanomaan, että he haluavat tulla käymään kylässä. Gus Kenworthy on ehkä eniten liekeissä Rukasta ja jaksaa aina muistuttaa back in the day Ruka-editistä." 

Kemppainen on erittäin tyytyväinen pätkän kuvanneen Flatlight Filmsin työhön. He ovat onnistuneet välittämään aidon Suomi-fiiliksen myös katsojille.

"Oma suosikki on videon viimeinen followcam-shotti. Siinä on just sitä oikeaa taikametsätunnelmaa, mitä ei löydy mistään muualta maailmasta!"Geolocation
Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=39347.0

Antti Laiho