Tule Rewindr Beta-testaajaksi

Rewindr on ulkoilulajien harrastajien tarpeisiin kehitetty iOS-sovellus, jolla pystyt mittaamaan suorituksiasi, navigoimaan maastossa ja käyttämään valmiita reittijälkiä. Rewindrissa yhdistyvät yksinkertainen käyttökokemus ja luotettavuus. Käyttöliittymän suunnittelussa on lähdetty liikkeelle siitä, että sovellusta täytyy pystyä käyttämään aidoissa ulko-olosuhteissa. Perustoiminnot onnistuvat talvella riisumatta hanskoja, ohjaamalla sovellusta esimerkiksi nenänpäällä. Sovellus on energiatehokas. Sitä on testattu muun muassa Namibiassa Etoshan kansallispuistossa 1200 kilometriä pitkällä retkellä. Rewindr osaa säilyttää jo kuljetun reittitiedon, vaikka laite sammuisi kesken nauhoituksen.

Rewindr mittaa GPS:n ja GLONASS:n avulla kuljetun reitin ja muodostaa siitä nopeus- ja korkeusgraafit. Nauhoituksen aikana voit tarkastella karttaa ja kuljettua reittiä, asettaa etappeja ja nähdä etäisyyden sekä korkeuseron seuraavalle etapille. Mikäli käytössäsi on Bluetooth-sykevyö, sovellus tallentaa myös syketietosi. Jälkeenpäin voit luonnollisesti tarkastella ja vertailla kulkemiasi reittejä ja muita tietoja. Rewindr esimerkiksi näyttää ottamiesi valokuvien kuvauspaikan. 

Löydä uusia reittejä. Sovelluksessa on tällä hetkellä käytettävissä Suomen maastokartta, jota täydentää yhdessä sovelluksen uuden version kanssa lanseerattava Rewindr Cloud ulkoilureittipalvelu. Palvelusta voit ladata käyttöösi lähes 2000 reittiä, joiden joukosta löytyvät muun muassa Metsähallituksen ylläpitämät ulkoilureitit, melontareittejä sekä Oulun alueen maastopyöräilyreitistö, joka on aiemmin ollut saatavilla ainoastaan paperikarttana. Palvelusta ladattavia reittejä on mahdollista käyttää nauhoitusten pohjina ilman nettiyhteyttä. Voit tallentaa omia nauhoituksiasi muiden nähtäväksi ja käytettäväksi. Useimmat reitit sisältävät jäljen, arvioidun keston sekä matkan, kuvauksen ja vaativuusluokituksen. Lisäksi kaikki Rewindr Cloudin reitit sisältävät satelliittikorkeusdatan. Rewindrin tarjoamia taustakarttoja ja reittejä lisätään ja niiden sisältöä kehitetään niin Suomen kuin ulkomaiden alueilla. Teemme mielellämme yhteistyötä reittien kehittämistä koskien.
Idea ulkourheilijoiden tarpeisiin kehitetystä liikuntatrackerista syntyi nelisen vuotta sitten omien tarpeiden pohjalta, kun markkinoilla olleet sovellukset eivät palvelleet vapaalaskijan, maastopyöräilijän ja leijalautailijan tarpeita – eivätkä palvele vielä tänä päivänäkään. Ideatasolta päästiin nopeasti toteutuksen kimppuun ja viime vuosien ajan Rewindria on testattu ja hiottu lukemattomia tunteja aidoissa käyttötilanteissa. Perusominaisuuksien lisäksi matkan varrella on revitelty erikoisemmillakin ideoilla ja projekti onkin lähtenyt positiivisessa mielessä lapasesta: Rewindr tulee olemaan markkinoiden monipuolisin ulkourheilijoiden tarpeisiin kehitetty tracker-sovellus.

Rewindr 2.0 Public Beta -ohjelman tarkoitus on kerätä käyttökokemuksia sekä sovelluksen uudesta versiosta että Rewindr Cloudista palvelun laajempaa lanseerausta varten. Mukaan testaajaksi pääset ilmoittamalla sähköpostisi osoitteessa http://www.rewindrapp.com. Ilmoittautuminen ei sitouta sinua mihinkään, mutta kuulisimme mielellämme palautetta palvelun ja appsin toiminnasta. Laitteistovaatimuksena testaamiseen on iOS 7 tai uudempi iOS-käyttöjärjestelmä sekä iPhone 4S tai uudempi iPhone-malli. Rekisteröityminen Rewindr Cloudiin vaatii toistaiseksi Facebook -tunnuksen. 
Palvelun toteuttanut Outstoke -tiimi toivottaa kaikki halukkaat mukaan testaamaan ja kehittämään parasta mahdollista palvelua ulkona liikkujille.

Lisätietoja saat Rewindr -tiimiltä sähköpostilla rewindr@outstoke.com tai Facebookista https://www.facebook.com/RewindrApp

  

Käyttäjän Rewindr kuva

Rewindr