Uudistuneen Skiexpon ohjelmassa poreallasta, leffoja, luentoja ja Relaa!

Laskijoiden suurimmat kokoontumisajot, eli Skiexpo-messut lähestyy. Ensi viikolla siis pärähtää käyntiin messuviikonloppu, joka alkaa torstaina ja päättyy joidenkin osalta vasta seuraavalla viikolla.

Skiexpo on uudistanut konseptiaan. Merkittävin uudistus löytyy Skiexpo-alueen takaseinämältä, jonne pystytetään Jacob´s Creek HeliBar-niminen tapahtuma- ja anniskelualue. Alueelta löytyy tunnelmaan sopien oikea helikopteri, ja lounge-alueella voi after skin hengessä siemailla kuoharia.

Keskellä Helibaria sijaitsee Relaan toimituksen tuleva suosikki, eli noin kuuden hengen poreallas. Porealtaassa on vesi lämpimänä koko messujen ajan, ja iltapäivisin erityinen paljuemäntä tarjoilee olutta suoraan altaaseen.
"Käyttäyminen altaassa on vapaata, mutta suotavaa", ohjeistaa Jussi Saarinen HeliBarin rakentavalta Pulp Agencylta.

Annetaan siis helikoptereiden pysyä pelkästään baarialueen kulmalla.

Pulikoimaan haluavien kannattaa ottaa mukaan oma uima-asu, mutta pyyhkeet ja pukukoppitilat löytyvät talon puolesta.

Polskimisen ohella Helibarissa näytetään uusia laskuleffoja, kuten Candide Thovexin odotettu Few Words (la klo 13.30). Tarjolla on myös lumiturvallisuusluentoja, joissa rinnealueen ulkopuolisista vaaroista kertoo vapaalaskija Arto Majava (esim. la klo 15). Lisäksi ohjelmassa on huippulaskijoiden haastatteluja ja läjäpäin muuta ohjelmaa.

Anniskelualue on rajattu omaksi osiokseen, joten myös perheenä voi paikalle tulla katselemaan leffoja ja luentoja.

 

Relaan osastolla nakutellaan
hakuilla ja etsitään piipparia

Myös Relaa.com on mukana messuhulinassa omien Vapaalaskuiltamien lisäksi. Relaa tarjoaa yhteistyössä Skiexpon ja Camun kanssa piipparitestikentän. Voit ottaa joko oman piipparin mukaan tai testata osastoltamme saatavia Ortovoxin uutuusmalleja ja mennä testikentälle Expo-alueen kulmaan, josta avautuu iso testikenttä. Eli ei muuta kuin antenni search-asentoon ja verestämään piipparinkäyttötaitoja.

Testikentän ohella osastollamme saa kokeilla jääkiipeilystä ja vuoristotouhuista tuttuja jäähakkuja. Niitä pääsee testaamaan suomalaista mäntypuuta vasten, kun Relaan vuoristoekspertit suunnittelevat hakuilla liikkumisen tukkiradan. Tähän et tarvitse omia välineitä, tukilla käytetään vain Relaan raadin tarkistamia kisahakkuja.

Mutta ei Relaan osasto pelkkää suorittamista ole. Pidämme huolta voipuneista messukävijöistä Relaa Loungen puolella. Tarjoamme rantatuoleja hetken leputteluun.  Siellä voi ottaa rennosti, huilata messuhulinan keskellä ja keräillä voimia, jos edellisenä iltana on mennyt myöhempään kuin olikaan suunnitelmissa. Sonyn 42-tuumainen HD-televisio pyörittää laskuleffoja ja elämä on hyvää.

Loungen perältä löytyy myös Hillebergin teltta, jonka mukavuudesta voi käydä ottamassa testit pienten päiväunien muodossa.

Osastolla edustaa pitkin viikonloppua koko Relaan toimitus, joten tervetuloa käymään! Perjantaina osastoltamme voi ostaa myös lippuja Vapaalaskuiltamiin! Osastomme löytyy messukartasta koodilla 7g29.

Relaa tarjoaa sisäänpääsyn Skiexpoon 50 nopeimmalle

Nopeimmat Relaa.comin käyttäjät saavat ilmaisen sisäänpääsyn Skiexpoon. Oman ilmaisen sisäänpääsysi saat tilattua täältä. Update: Valitettavasti 50 nopeinta on jo tilannut liput. Kiitos nopeille osallistujille!

Foorumilinkki: 
http://www.relaa.com/keskustelu/index.php?topic=42290.0

Arttu Muukkonen